Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Димитър Цонев много задобря

Едно от лицата в публицистичното предаване на Би Ти Ви „Лице в лице“ рязко накланя везните напоследък в своя полза. Водещият Димитър Цонев напористо става галеник на зрителите. Все по-харесван е Митко, по-известен от години като Пъпеша, но пък заобленият му прякор взе да отшумява в злобния си вид.

Цонев бие Ризова по зрителски симпатии

Цонев бие Ризова по зрителски симпатии

„Много се разви като водещ, удоволствие е да гледаш и слушаш как обиграно, сериозно, но и с нужната закачка вади най-интересното от гостите на предаването“, хвалят го зрители. И ако преди около година, когато тръгна „Лице в лице“, колежката му Цветанка Ризова беше обсебващата в студиото сега я удрял в земята. Личало си как и Цвети вече немеела пред внезапните му, но много точни въпроси, пред вмъкваните негови кратки, но силно професионални коментари в разговорите, от които на зрителите веднага им ставало ясно за какво иде реч и по най-заплетените теми.

Шефовете в телевизията пък напоследък също били убедени, че тъкмо Митко „влачел“ нагоре „Лице в лице“. Пак най-вече благодарение на мустакатия симпатяга Цонев се била увеличила и аудиторията на по-младите. Той не се притеснявал да прекъсне, но много точно, и най-развилнелите се гости и да ги вкара в правия път – интересния за зрителя.

„Приятен водещ. Не натрапва личната си позиция, а я хлъзга елегантно в разговора. Няма тенденциозно отношение към гостите, добронамерен е към всички но пък успява да ги накара да говорят и по най-неприятните за събеседниците теми. И най-често тъкмо Цонев вади новините“, коментира врял и кипял в дебрите на родната политика политолог. Редови зрители пък най-често коментират за Димитър в интернет с краткото – голям професионалист. По-многословните се обединяват около: представя нещата балансирано, без излишни изхвърляния или емоции. Като сочат и за запитания, които обаче били на Ризова. И отбелязват, че често от Цветанка гостите не можели да вземат думата, но пак Цонев успявал да я озапти и да върне равновесието в студиото.

Заслугата на Митко Цонев гледащите „Лице в лице“ виждат в „изключително обективните, критични, но много точни кратки анализи и коментари, вмъкнати съвсем естествено в разговорите“. Самият Цонев пък смята, че високият рейтинг, който поддържат, и това че го харесват, се дължи на професионализъм, отда-деност и най-вече работа в полза на зрителите. И на неочакваните гледни точки, но и на мненията на най-компетентните. Спокойствието в студиото, което също много се харесва на зрителите, Митко свързва с това, че не търси доминация в екипа, а партньорство.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *