Димитър Стоянов ще се жени – видео

0

с неяДоведеният син на Волен Сидеров и внук на Радой Ралин, ще се жени. Димитър Стоянов  призна, че е готов да навлезе в дебрите на брака и е доволен, че ще го стори с обичната си приятелка Мариела Пенева.

Между другото, най-младият евродепутат доста се е променил през изминалата година.

Димитър Стоянов преди
Димитър Стоянов преди

 Понапълнял е и вече изглежда по-възрастен от реалната си възраст.

Явно добрата заплата не му носи само позитиви.

Мариела и Димитър се запознали в банката, в която блондинката работела. Тя споделя, че той й допаднал от първия момент, защото бил открит и общителен.

С Волен Сидеров
С Волен Сидеров

Мариела разкрива още, че се разбира чудесно с бъдещата си свекърва Капка и много се радва, че именно тя е майка на Димитър. Двамата млади изглеждат щастливи заедно и са готови да сключат брак, а не да живеят на семейни начала, както повечето двойки в тяхното положение.

Депутатът от Атака разкри още, че не е представил бъдещата си съпруга на биологичния си баща, Кин Стоянов, защото не може да му прости дългите години отсъствие и мълчание. Припомняме, че двамата не си говорят от много време и нямат нормални отношения. Димитър определи ситуацията, в която се намират с баща си като „семейно проклятие”, защото някога Кин Стоянов и Радой Ралин имали същите проблеми.

Годеницата на Димитър Стоянов дебютира за първи път в тв. предаване. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *