Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Димитър Рачков примамвал жените с капани

Рачков омайвал всички момичета с вицове

Като малък“ народният артист“  Димитър Рачков канел момичета на срещи в партизанска землянка.

Това твърди негова приятелка, с която комикът прекарал много от летните си ваканции в Твърдица. Там живеели бабата и дядото на актьора, които днес са вече покойници. Рачков обаче е стегнал къщата им и често обикаля имота си.
Днес Рачков вероятно може да обезоръжи всяка красавица, като я разсмее. Така сигурно е омаял и своята Мария Игнатова. Като малък обаче Митко нямал никакъв талант в печеленето на женски сърца. Нито една от смешките му не се получавала, когато наблизо  има момиче.

“ Спомням си, че момчетата си бяха изкопали партизанска землянка. Това беше тайното им място, където се учеха да пушат цигари. Един ден Митко ме покани да дойда и да им разгледам “ квартирата“. Бяха трима- четерима, но той и още едно от момчетата бяха по- големите. После ми обясниха, че искали да застелят землянката със слама,  за да ми е меко и уютно и да се целуваме разказва през смях старата им дружка.Митко дълго време въртял сценарии как да целуне една от тинейджърските си тръпки в Твърдица. Решил се да го направи в международния автобус. Трябвало да пропътуват заедно с момичето около 30 км. Чудел се с какво да я забавлява по пътя. Този фалстарт обаче не провалил отношенията му с девойката и двамата станали гаджета, Но я целунал чак на петата или шестата среща. Пак в автобуса. Следващият безславен опит на Митко бил в Бургас.

Димитър Рачков правел капани за мадами

Влюбил се лудо в девойка от съседно училище. Всеки ден в продължение на половин година я причаквал по пътя за вкъщи, защото минавала край неговото школо. Правел се, че случайно я засича, и  винаги я питал едни и същи  неща. “ Една вечер объркал часовете и я чакал повече от два часа под проливния дъжд. Свечерило се. Замръзнал и накрая, като я видял, толкова се бил вкочанил от студ, че не успял да каже каквото и да било.

Иначе Рачков бил изключително романтичен. Посред нощ купувал огромни букети от рози за любимите момичета, качвал се на влака и прекосявал цяла България, за да се види с някоя жена.

Христина № 1 в живота на Рачков е била касиерка в Народния театър. Връзката им продължила 3 години.  За около година по- късно Митко е пленен от студентка по педагогика на име Галя. Година по- късно среща Христина № 2. След раждането на сина им пътищата им се разделят.

От 2009-а насам актьорът е щастлив с ефирната си партньорка Мария Игнатова. Двамата живеят заедно в луксозна къща. Димитър Рачков е убеден, че чувството за хумор поддържа любовната искра.

ВИЖ ВИДЕО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *