Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Димитър Рачков: Отричам се от своя брат – престъпник!

Актьорът постъпи като Бербатов – отказа помощ след поредното прегрешение на немирния си по – малък брат

димитър рачков

Димитър Рачков тотално отряза брат си и дори не му вдига телефона, след като Петър бе арестуван заради използване и разпространение на фалшиви долари. Заради тоталната изолация Петър няма пари дори да си плати хонорара за адвокат. Според закона при реална присъда той може да лежи до 5 години в затвора. Заради неговата негативна популярност и очакваното медийно отразяване на делото повечето от юристите искат тройни и дори петорни хонорари. Най-ниската сума, която е получил като оферта Петър Рачков, е била за 1500 лева. Той обаче няма толкова пари в брой и не може да си позволи да наеме защитник.

Малкият Рачков се е опитал на няколко пъти да се свърже с батко си, но е ударил на камък. Рачков-старши явно е бесен на брат си и повече не иска да се занимава с него. Той на няколко пъти го спасява от лихвари и му погасяваше дълговете, но вече му е дошло до гуша. Димитър бил много ядосан, че историите на брат му са станали достояние на медиите и че името му постоянно се свързва с него.

След като беше освободен от ареста преди два дни, Петър Рачков се е покрил и се среща само с най-близките си хора. Той бил силно разстроен от станалото, като не искал по никакъв начин да дава изявления по медиите. Заради това и помолил, когато го освобождават, да излезе през таен изход на полицейското управление. Молбата му била удовлетворена и действително той бил изведен през стар авариен изход, предназначен за спешна евакуация при пожар или бомбена заплаха. След това е изчезнал в неизвестна посока. Вчера жилището му на улица „Македония“ цял ден е било празно. Петър Рачков е поел ангажимент пред полицията да уведомява органите на реда, ако напусне временно града. Той трябва да обясни и къде ще пребивава.

Според последни данни, малкият брат на тв звездата е бил зарибен да развърти доларите от руски фалшификатори. Те са му продавали парите на курс 25 истински цента за 1 долар. При пласирането в мрежата той трябвало да прибира печалбата от разликата. Издънката на неговия партньор Виктор Вачев е довела до ареста му. Сега предстоят експертизи и допълнително разследване, за да се прецени каква е вината на Петър Рачков.

Факт е обаче, че той често се забърква в криминални истории, което доведе до пълно скъсване на отношенията с неговия много по-богат, популярен и праведен брат.

На Митко Рачков сега не му е до смях, но:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *