Димитър Рачков крие Мария Игнатова от бившия й съпруг

4
Мария Игнатова не може да вижда бившия си съпруг

Любимците от „Господари на ефира “ Мария Игнатова и Димитър Рачков присъстваха на рождения ден на „София мюзик ентърпрайсис“.

 Пиршеството се състоя в клуб „Найт флайт “ в София. Известно е, че собсвеникът на заведението  Петко Димитров е бившият съпруг на Игнатова. След развода  с Петко чаровната Мария започна връзка с Рачков. Оттогава те живеят заедно.

Бизнесменът Петко се смята за един от плейбоите в България. Той беше съпроводен от Ели Гигова – дъщеря на топ  мултимилионера Николай Гигов.

Рачков крие Игнатова

Актьорите от „Пълна лудница“ стояха на разстояние от Петко и Ели през цялата вечер.

На купона присъстваха много гости и приятели на известния бизнесмен. Там бяха забелязани продуцентът Магърдич Халваджиян и неговата съпруга Кремена, Фънки и Амебата. Силно впечатление направи Стефан Рядков, който се появи облечен като Евгени Минчев, събирайки стотинки в касичка.

На събитието бяха забелязани още водещия на „Стани богат“ Ники Кънчев и дуетната половинка на Енчев – Румънеца.  Партито уважиха Мис България Росица Иванова, която бе придружена от  изключително красив мъж и певицата Милена Славова.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *