Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Димитър Николов: ДС вербува Волен Сидеров за сътрудник, като го набеди в кражбата на фотоапарат!

snimki- natsionalist- nikolov 001Димитър Николов, 45 г. е подпредседател на Българска национал-радикална партия с председател небезизвестния д-р Иван Георгиев. Учи две години в Будапещенския икономически университет. Там попада в средата на полски студенти от полулегалната тогава „Солидарност“. И участва в тяхна демонстрация пред вратите на съветското посолство. За което е наказан да се върне в България. Заради това негово участие властите му забраняват да запише Международни икономически отношения и Николов завършва икономика в УНСС-София. Партията на Николов е единствената, която се гордее с връзките си със Скинхедс и не се колебае да атакува силово всяко посегателство надnac-sid1 националните интереси на България. Единствено пред „Skandalno.net“ ултранационалиста склони да разкрие скандални подробности около това как Волен Сидеров яхна националистическата идея в България. Бил ли е лидерът на „Атака“ агент на ДС. Взела ли е партията му пари от ДПС. И каква е връзката между Волен Сидеров и Муун. Ето интервюто със скандалния националист:

– Обадихте се да съобщите, че член на сектата „Муун“ миналата седмица ораторствал на митинг на „Атака“.

– Да. Става въпрос за лицето проф. Лозан Стоименов. През 2000-та година Муун посети незаконно България, да вербува души за сектата си. И тогава няколко т.нар. политически лидери като проф. Лозан Стоименов и Йоло Денев приеха да ги венчае повторно с надеждата да им бутне някакви финансови облаги. Муун венча 12 двойки на обща церемония. Стоименов е председател на движението „Народен юмрук“, което е сателитна организация на „Атака“. Чрез него Волен се надява да привлече пенсионерския електорат. И същия тоя Лозан Стоименов, който е виден поддръжник на сектанта Муун в България, бе поканен и ораторства на митинга на „Атака“.

nac-sid– Получил ли е проф. Стоименов някакви пари от Муун?

– Муун е хитър човек, след като е успял да вербува толкова хора за каузата си. Стоименов се надяваше да вземе от него някакви пари, но Муун като видя, че зад професора реално не стои никой, му врътна финансовото кранче. Но по-важното е друго: Муун се бори за това да няма нации- за така наречената денационализация на света. И какъв националист е Волен Сидеров щом си кореспондира с представители на тая секта.

– Вярно ли е, че Волен Сидеров е бил агент на Държавна сигурност?

– Вярно е. Вербуват го през 88-ма г. Тогава той е на 33 г. и работи като фотограф в родния си град Ямбол. Истината е, че ДС офицерите му спрятат един хитър номер. Той е със свой приятел в заведение. Ядат и пият до късно през нощта. После приятелят му си тръгва и Волен остава сам на масата. Тогава ДС сътрудник умишлено подхвърля на съседната маса някакъв много скъп фотоапарат. Сидеров го вижда, и си го прибира, защото наоколо няма никой. Прекалено скъп и хубав е бил апарата, за да не го вземе. На излизане от кръчмата обаче го хващат ДС- ченгета, същите, които са му подхвърлили фотоапарата. И го арестуват за кражба. Заплашват го, че ще разгласят на целия град, че е крадец. И че, едва ли не, ще лежи в затвора. Така ДС навремето манипулираше определени хора. И Волен поддава. Органите на ДС го вербуват не като ДС-офицер, а просто като някакъв доносник.

Муун...

Муун…

– Как Сидеров яхна национализма?

– До 10-ти ноември той си работеше като фотограф. После влезе в политиката като член на Дружеството за защита правата на човека на Румен Воденичаров. А от там по политическа линия го направиха гл. редактор на в. „Демокрация“. Там е публикувал десетки свои статии във възхвала на американския войник, в защита на ДПС и Ахмед Доган и против националистите. През 90-та година, когато регистрираха противоконституционното Движение за права и свободи, националистите начело с БНРП, Петър Гогов, Страхил Дичев, Илия Минев направиха две живи вериги против влизането на членове на ДПС в българския парламент. Едната беше във Велико Търново, а другата в София. И именно против тия живи вериги Сидеров лично пише няколко статии. В тях нарича националистите- тъмни личности, фашисти и сбирщина. Когато през 95-та година в. „Демокрация“ спря да излиза, Волен се цани за пресаташе- шеф на пресцентъра на една от структурите на „Мултигруп“. Имам информация, че лично Доган е препоръчал Сидеров на Илия Павлов. Знае се, че двамата бяха много близки. Сред „мултаците“ е и тъст му Георги Ибришимов. На парламентарните избори през 2001-ва г. Сидеров реши да се закачи към НДСВ. Но в кандидат-депутатската листа за гр. Ямбол го класираха чак на последното неизбираемо пето място. Царя не му даде избираемо място, защото зорко следеше бивши ченгета да не попаднат в партията му. За това отговаряше Тошо Пейков. И именно той разкрива как Волен Сидеров е бил вербуван да сътрудничи на Държавна сигурност. А в отговор Сидеров започна да критикува Царя. В края на 97-ма година национализма в България започна да печели все повече симпатизанти. И изведнъж всички политици смениха реториката си, като започнаха да се пишат патриоти. Волен се включи в тая обща вълна едва през 99-та година. В началото много срамежливо- с две статии във в. „Монитор“. След това започна редовно да посещава клуба на Българска национално-радикална партия.

– Взела ли е партия „Атака“ пари от ДПС?

– Преди 20-ина дни във вестниците 168 часа и 24 часа се появи информация, че хората на Волен са получили от Доган 1 млн. и 620 хил. лв. Но аз ще ви кажа нещо друго. Още септември месец миналата година, на събрание на нашата партия БНРП, дойде Павел Чернев. С него ние поддържаме много добри колегиални отношения още от времето когато съвместно атакувахме сектантското сборище в зала 1 на НДК. Тогава той беше член на ВМРО. Та, дойде Чернев още през септември и ни каза: Много е вероятно ДПС да е дало пари на Волен в размер на 1.7 млн. лв. И сега, след 6 месеца излиза нова информацияь по въпроса. Това са два напълно независими един от друг източника. А цитираната сума е приблизително една и съща.

– Членувал ли е Павел Чернев във вашата партия?

– Не, но е гласувал за нас на изборите през 91-ва г., когато Волен Сидеров още възхваляваше Доган.

... и неговите сватби!

… и неговите сватби!

После чернев стана член на ВМРО и добрите ни контакти продължиха. Заедно подехме борба срещу сектите в България. Най-ярката ни съвместнва акция с него беше щурма на Зала 1 на НДК. Някакви шведски и английски пастори събраха там представители на 42 секти в България- Муун, Кришна, Еммануил… Събрахме армия от здрави момчета, членове на нашата БНРП, ВМРО с Чернев и Скинхедс. Имаше и младежи от Духовната семинария. И атакувахме сектантското сборище. 50 човека успяха да проникнат в залата и здраво да „посъветват“ антибългарите. До появата на ченгетата половината сектанти бяха за реанимация. Но нямаше арести, защото нашия председател д-р Иван Георгиев се намеси.

– Защо Павел Чернев напусна ВМРО?

– Защото беше омерзен. И при войводите нещата не са читави. Избраха си за председател един агент на ДС. То се разбра наскоро, но в нашата организация отдавна се знаеше, че Красимир Каракачанов е бил Агент Иван от Държавна сигурност. Още през 99-та година при нас дойде човек от Петрич, който призна, че докато е учил във Великотърновския университет заедно с Евгени Йотов и Красимир Каракачанов, тримата били завербувани за агенти на ДС. Да не говорим, че самия Каракачанов няма нищо общо с ВМРО. Нещо повече. Баща му беше депутат във Великото народно събрание от БЗНС- казионен, т.е. най-големия враг на ВМРО. Знае се, че оранжавата гвардия на Ал. Стамболийски и ВМРО влизат в сблъсъци, които в Кюстендил и Дупница прерастват в Гражданска война. Влизат оранжевите в Кюстендил и почват да избиват хора наред, а на отеца в местната църква му отрязват половия орган. Дружбашите са били престъпници и много близко до комунистите. Целта им е била да угодят на Русия и Югославия като отчуждат македонците от българската нация.

– До какво ще доведе влизането на страната ни в Европейския съюз?

– Европейския съюз е организация, командвана от фамилиите Ротшилд, Рокфелер, Дюпон и т. н. Целта на тия юдео-масони е да изстискват жизнените сокове и защитните сили на нациите. Европейския съюз в този си вид ще ни прави все по-бедни и низши духом. Нихилизма е заложен в самата Европейска конституция.
Не може в смесените райони на България да се назначават на високи управленски постове турци с основно и по-ниско образование. В същото време висшистите да са безработни. Кърджали да го оставим. Но подобни неща се случват даже в райони, където турците не са мнозинство- Разград, Шумен, Търговище… Не може в 39 хиляден град като Търговище, където има само 8 хил. турчеещи се- те да ръководят всички фирми, цялата икономика на града. А българите са като бедни роднини в своето отечество. Да не говорим, че в софийския квартал Дружба има един завод, в който ако не знаеш турски, не можеш да бъдеш назначен на работа.

Едно интервю на Илиян АТАНАСОВ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Димитър Николов: ДС вербува Волен Сидеров за сътрудник, като го набеди в кражбата на фотоапарат!

 1. detronax Отговор

  24.07.2011 в 18:16

  Това са пълни глупости ;)

 2. Георги Отговор

  08.04.2013 в 12:21

  Димитре …. вербували са на баба ти путката да роди някой , който пък от своя страна да направи тъпак като тебе !!!! Разбра ли мършо ?

 3. ИНТЕРЕСЕН КОМЕНТАР, БЕЗ КОМЕНТАРИИ, ДАЛИ СА ИСТИНА МОЖЕ ДА РАЗМИСЛИМ ……………. НО ИМА НЕЩО ВЯРНО !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *