Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Димитър Бербатов купува ЦСКА за 6 млн. евро

Димитър Бербатов

Димитър Бербатов имал намерение да купи ЦСКА, издадоха приближени до футболната звезда. Стойността на очакваната сделка била общо 12 милиона евро, от които половината ще инвестира лично Бербо, срещу 50% от акциите. Другите 6 милиона щели бъдат дадени анблок от двама родни бизнесмени, чиито имена се пазят в дълбока тайна.

Новината излезе на бял свят, след като от „Титан” обявили, че искат да прехвърлят правата си върху собствеността на „червения” тим срещу сумата от 7 милиона евро. Новият собственик обаче трябва да изплати и текущите задължения на ЦСКА, които са в размер на 5 милиона евро.

Собствениците на „Титан Интернешънъл Холдинг” Димитър Борисов и Иво Иванов вече били уведомени, за интереса на Димитър Бербатов към контролния пакет акции на „армейците”. Настоящите стопани на футболния клуб щели да бъдат потърсени най-късно до средата на следващия месец, за провеждане на първоначални разговори. Бербатов дори се заканил, че ако нещата тръгнат да се случват няма да действа наивно, а ще поиска пълен отчет от „титаните” за задълженията на ЦСКА, след което ще стартира одит на клуба.

Запознати издадоха, че преди десетина дни Димитър Бербатов пристигнал инкогнито в България за едно денонощие. Посещението било запазено в пълна тайна, защото било свързано с интереса му към очакваната сделка. Била проведена среща с двама бизнесмени, които заявили желание да помогнат на ЦСКА да излезе от финансовата криза. Информатори споделиха, че става въпрос за двама от най-богатите хора в България.

Димитър Бербатов

Феновете на Бербатов проплакаха срещу възможността той да стане новият собственик на ЦСКА, защото това щяло да пречи на изявите му на терена. Приближени на нападателя обаче укротиха топката, като изказаха категорично мнение, че ръководенето на „армейците” и играта в Манчестър Юнайтед нямат нищо общо помежду си, защото Бербо вече си намерил доверен човек, който ще следи за интересите му в София. Освен това, Бербатов предвиждал да играе най-много още един сезон в Манчестър, след което да прекрати футболната си кариера. Не се изключва и възможността да поиграе в ЦСКА, ако сър Алекс Фъргюсън го освободи през лятото.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *