Димитър Бербатов: Аз съм един брилянтен темерут!

1
Димитър Бербатов

Футболната звезда на България Димитър Бербатов заяви в студиото на Кеворк Кеворкян, че може да се сравни само и единствено с популярния телевизионен герой д-р Хаус. Берба отсече, че самият той е абсолютно същия темерут като него, но в същото време е повече от брилянтен в своята работа. Тази особеност на характера му обаче била изключително важна за него, защото така той успявал да задържи фамилията си далеч от медийния интерес, с което да осигури на съпругата и децата си относително спокойствие.

Освен това Димитър Бербатов разкри, че е голям почитател на рап музиката като цяло. Преди да излезе на терена обичайно се надъхвал с хип- хоп, който го настървявал за победа до краен предел.

Димитър Бербатов

„Страхотно е да слушам хип – хоп и рап. Надъхвам се от тази музика, направо се настървявам. Освен това докато бях в Манчестър Юнайтед не ми позволяваха да си пускам нашенска музика, но тамошната култура ми позволи да слушам рап. Дори и Алекс Фъргюсън не създаваше пречки пред това. Просто това е моят начин да се съсредоточа” – каза Берба.

Димитър Бербатов разказа и за истината около шокиращото си напускане от състава на „Червените дяволи”. Той уточни, че раздялата е станала по негова инициатива, защото му омръзнало да стои на скамейката и все пак искал да играе футбол. Когато казал на сър Алекс за намеренията си, спецът видимо помръкнал, но така или иначе се съгласил с неговото становище. Сега в новия ФК Фулъм нещата били съвсем различни и се чувствал повече от отлично.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=r3Q4EkwAY5E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *