Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Димитър Абаджиев: „Алексей Петров диктува на Яне Янев“- с видео

ALPetrСамоотлъчилият се от РЗС Димитър Абаджиев призна, че Алексей Петров „дърпал конците” на Яне Янев и партията. Бившият зам-шеф на „Ред, законност и справедливост” заяви, че придружавал няколко пъти войводата на тайни срещи с Трактора. Именно заради връзките на партията с Петров, европейските консерватори оттеглили подкрепата си.

С изказването си Димитър Абаджиев най- после потвърди това, за което се говореше от дълго време: РЗС е проект на мафията. Яне Янев е едно от пипалата на Октопода, което успя да проникне в Парламента и да QQ21мъти водата на мнозинството. След ареста на Алексей Петров дискредитираното РЗС започна още по- ожесточена и отчаяна битка, за да раклати основите на държавата и властта на ГЕРБ. Яне стана най- яростният критик на Бойко- много повече от ДПС и БСП взети заедно. РЗС стигнаха до там, че изведоха няколко хиляди души на митинг- предимно бедни роми. Протестът обаче претърпя пълно фиаско след като стана ясно, че на повечето е платено, за да излязат на улицата. И всичко това под зоркия поглед на Велин Хаджолов- дясната ръка на Трактора.

Веднага след митинга обаче, още един депутат напусна редиците на РЗС- Димитър Чукарски. Той обясни, че

Димитър Чукарски

Димитър Чукарски

радикалната политика, водена от Яне Янев, го отблъснала от идеята РЗС. Исканията за нова Конституция, според него, са абсурдни. Чукарски разказва, че взел решението да напусне партията, след като се засилили съмненията за връзки с Октопода. По думите му, по този начин все повече симпатизанти ще се отрекат от РЗС.  Чукарски заяви, че се чувства излъган от Янев.

Междувременно, не е ясно още колко време  Яне ще оглавява партията. В редиците на РЗС настава бунт срещу лидера. Въпросът е : дали Янев първи ще се оттегли от партията или партията ще се оттегли от него. И в двата случая този политически проект ще се срине.

Янев скоро може сам да си ходи на митинги:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *