Диляна Попова: Не вярвам в любовта, а в здравия секс

1
Диляна Попова

Според красавицата бракът е отживелица

Синеоката прелест Диляна Попова разочарова част от запалянковците си като заяви, че не вярва във вечната любов. Според нея такова нещо не съществувало на света, защото просто никой не знае какво може да те споходи още на другия ден. Клетвите за вечна вярност възприемала като откровена лъжа, имаща за цел да замаже очите на доверчивите.

Диляна Попова

„Чиста лъжа е самото обещание на който и да било, че ще обича другия за цял живот или докато смъртта ги раздели. Никой не знае каква изненада му е подготвила съдбата и дали още на следващата пресечка няма да срещне някой друг, който го привлича още повече. Защото на първо място в живота е секса, това не съм го измислила аз” – споделя красавицата.

За разлика от сърдечната любов обаче, тя твърде много вярвала в плътската. Казано с други думи, предпочитала да има партньор който да й осигури здрав и запълващ секс, отколкото такъв който да я води по вечери на свещи и да й подарява цветя.

Диляна Попова споделя, че в момента се чувства много щастлива, защото си е намерила човек според нейните изисквания. С него се чувствала не само задоволена, но и обичана, и закриляна. За да се предпази от завистливи жени обаче твърдо отказва да издаде самоличността на героя и само загадъчно допълва, че в най – скоро време може да прави покани за сватба.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=yYltEpvGQoU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *