Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Диляна Попова изоставена от всичките си приятели

Диляна Попова

Разкошната красавица Диляна Попова имала сериозни проблеми в междуличностните си отношения с хората, издадоха нейни колеги. В последните месеци моделката била напълно изоставена от всичките си приятели, защото останала без пари и непрекъснато им искала, за да оцелее.

Положението се влошавало още повече от огромните заеми, които изтеглила преди време, уж да си купи ново жилище. Сделката с апартамента така и не била осъществена, но кредитите останали да висят във въздуха и трябвало да се плащат непрекъснато.

Диляна Попова

Поради тежката финансова криза в България, или поради други причини, но бизнесът на Диляна така или иначе съвсем не вървял. Доходите й се сринали напълно и тя останала като гола пушка на баир. Ситуацията се усложнявала допълнително от факта, че дължи сериозни суми на абсолютно всичките си познати.

Тези, на които имала да дава по – малко пари от порядъка на 100 – 200 лева, пък били хиляди и те непрекъснато започнали да я притискат до стената, за да си върне дължимото. Попова така и не можела да сколаса с парите и поради това всички започнали да странят от нея. Единствената й надежда в момента била да я наемат за нов сериал, или банката да се смили и да отпусне рефинансиране на кредита.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=OXDEa5EJRBA

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *