Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Диляна Попова и Калин Врачански правили секс в каравана

Диляна Попова

Диляна Попова и нейният колега Калин Врачански преживели особено гореща нощ в каравана, издадоха светски клюкари. Звездите на „Стъклен дом” си изкарали толкова добре, че след този случай редовно започнали да си правят посещения един на друг, за да удовлетворяват напъващите ги страсти.

Според доносниците, слуховете за интимна близост между двамата далеч не са измислица. За това косвено потвърждавала самата Попова, която често заявявала, че обича да е обект на мъжкото внимание. Поради тази причина доста често се разголвала и с интерес следяла реакциите на заобикалящите я мачовци.

Калин Врачански

Освен това, през изминалото лято Диляна и Калин уж случайно все се засичали, докато си карали независимо един от друг отпуските по Черно море. През тези случайни срещи, Диляна първо посетила караваната на Врачански в известния къмпинг „Градина”, след като била поканена особено любезно от него. Тя отишла там в компанията на свои приятелки, но по – късно те си тръгнали, а тя останала там под предлога, че иска да пийне още една мастика.

Само след няколко денонощия, Врачански върнал визитата и се отбил за няколко дни в Лозенец, където Диляна се настанила със своите дружки. По този начин, двамата били почти неразделни в продължение на около седмица, опитвайки се да не правят впечатление.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=VW6WW0AhScU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *