Диляна Попова: Гаджето ми искаше да го чакам по сатенена нощница

0

Диляна ПоповаДиляна Попова за първи път се осмели  да разкрие публично  уникални подробности за своята  връзка със сочения за наркобос Христофорос Аманатидис – Таки.  Макар че не не назовава името му директно, красавицата намекна, че точно той една от несполучливите й любови.

Босът искал тя да си стои вкъщи, да се грижи за дома,  да го чака, а когато той се прибере да го посреща по копринена нощница в съблазнителна поза. Тя доста време се подчинявала на тези му прищевки, но сега се чувства свободна и се ядосва заради миналото си.

Не харесвам да ме контролират разни мутри, да ми казват какво точно да правя и как да изглеждам.  Имам собствено мнение. Не обичам да ми заповядат  да съм вечно с телефон в ръкатазащото, ако не го вдигна веднага, когато ми звънне съответния  мъж става лошо. Ревност, подозрения, разпити.

Аз харесвам артистичните мъже, но не обичам да ме вкарват в някакви роли, които самите те си измислят, за да им е удобно, казва тя.

Така между редовете става ясно, че тя е живяла под пълен контрол и в пълен страх. Нито е смеела да излезе с приятелки, нито е можела да ходи по кафетата сама, защото непрекъснато е била следена, а после са й вдигани скандали, а може и още нещо.

Самият факт да стоиш с телефон в ръката и да не се отдалечаваш и на метър от него означава, че си бил доброволен роб и си се страхувал от насилие и отмъщение. Как се е отървала от лудналия по нея Таки, красавицата не казва, а може би й е трудно и тежко да си припомня.

Наскоро обаче скандално заяви, че мразела  секса, понеже й ставало лошо от него.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *