Дидо Икебаната: „ВИП Брадър“ нямат пари, лъжат ни с жълти стотинки!

2
Деян Неделчев - Икебаната

Рано или късно позорната истина за предстоящото издание на „ВИП Брадър” щеше да лъсне. Това обаче стана неочаквано сега, след като фамозният Деян Неделчев – Икебаната призна, че продуцентите нямат пари и се опитват да прикоткат родните звезди да им пълнят празната къща буквално за жълти стотинки.

В обръщение към своите фенове и приятели, публикувано в личната му Фейсбук страница, легендарният певец направи поразяващо разкритие, което остави Нико Тупарев и компания по свалени гащи. Певецът разкри, че до момента са водили преговори на цели два пъти по тяхна инициатива, но така и не се договорили за хонорара. От „ВИП Брадър” не искали да плащат достатъчно и той по никакъв начин няма да се съгласи да стои като затворник цели два месеца, за тоя дето духа.

Деян Неделчев - Икебаната

„Скъпи приятели, всеки ден получавам въпроси дали наистина ще бъда в къщата на „ВИП Брадър”. Чистата истина е, че те ми се обаждаха два пъти, но така и не се договорихме за заплащането. Опитват се да ме подлъжат и за жълти стотинки, направо за без пари да им стоя. НЯМА ДА СТАНЕ! Всичко в този живот се плаща и това не съм го измислил аз” – написа Дидо Икебаната.

Слуховете за финансовите проблеми на „ВИП Брадър” тръгнаха още преди около два месеца, след като самият Азис им би шута първи, защото се усети навреме, че нямат пари. До момента няма нито един сигурен участник, а имената на най – живописните представители на хайлайфа се експлоатират най – безогледно, без никой от тях да е подписал договор за участие в риалитито.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Y4f-8hpinoA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Това недоразумение кой иска да гледа? Какво може да се научи и види освен как върти задник.По отвратителен педераст от него няма в страната.Не зная кой му е фен на това същество-Отврат.По добре да не влиза във формата че ще срине рейтинга на предаването.Ааааа сетих се -какъв VIP е тоя???????????????

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *