Дидо Дънката се отчитал на Алексей Петров – с видео

0
traktora
Алексей Петров

skandalno.net Варненският мафиот Дидо Дънката имал контакти с Алексей Петров. Арестуваният преди седмица при акция „Медузите” отчитал на Трактора печалбите от трафик на наркотици през пристанището.

Посредник между Алексей Петров и Дидо Дънката бил Румен Божилов – Цайса. Ексшефът на агенция „Митници” лично вербувал варненският бандит за бизнеса с наркотици. Митничари на високо ниво пазили канала, през който Дънката внасял дрога, разбира се, срещу солидно заплащане. Алексей Петров пък, който вече работел в ДАНС, саботирал проверките около варненския контрабандист. Въпреки това, на два пъти имало „засечки”

Дидо Дънката вкарвал парите от контрабанда в недвижими имоти. Имал и строителна фирма. Босът инвестира в изграждане на хотели и почивни комплекси.

Положението на Дидо Дънката се дестабилизира, откакто Алексей Петров напуска ДАНС.

Борислав Гуцанов
Борислав Гуцанов

Конкуренцията се възползва от несигурността на контрабандиста и започват опити да го изместят от позициите му. В края на миналата година варненецът получава заплахи за физическото му отстраняване. От страх бяга от България и отива в Швейцария. Но и тогава избухна скандал- появиха се съмнения, че Дънката се възползва от гостоприемството на олигарха Славчо Христов, който има къща в Цюрих.

Операция „Медузите“ изчакваше завръщането на Дидо Дънката в родината. По всяка вероятност контрабандистът ще бъде разпитван и за връзките си с Трактора. Като се навържат всички свързани с „Медузите“, се получава традиционна схема- политик, силов бос, митничар, контрабандист. Дидо Дънката всъщност е на най-ниското ниво. Без покровителството на мафията- Трактора и политическото лоби- Борислав Гуцанов от БСП, едва ли контрабандистът щеше да бъде оставен да си прави, каквото си иска. skandalno.net

„Медузите“ източили общинския бюджет на Варна. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *