Дичо заряза Карина и се върна при Диляна

1

Дичо заряза уж временно половинката си Карина, с която дори мислеха за сватба, и отново е в обятията на бившата си любов Диляна Попова. Двамата твърдят, че са само приятели и съвсем приятелски се излежават на плажа пред кръчмата му, докато Карина опъва каиша вътре.

Още по-приятелски бившата и май настояща двойка замина за къмпинг „Градина“ да се порадва на тамошния плаж и на тамошните хотели. Там се срещна с много от старите си познати и почти по цялото Южно Черноморие се организираха купони, на които Карина не присъства. Говори се, че си е взела и малко отпуск от кръчмата на Дичо или направо от живота му.

Диляна и бившият й се държали повече от фриволно, печали се заедно, къпели се заедно, а дали са се разделяли вечер, или пак са продължавали по пътя на сладките спомени, няма очевидци, които да се закълнат. Може пък всичко да е безобидно в името на старото приятелство, но явно Карина не вижда нещата така. След като цяло лято се мъчеше като бяла робиня да изкара кръчмата на зелено и двамата с певеца-кръчмар да си покрият поне заемите, тя се почувствала доста измамена и предадена от любимия си. Някои даже твърдят, че си е стегнала багажа и няма да присъства на рибния фест в Царево, където Дичо е основно действащо лице и ще представи песнопойката си с известни кръчмарски песни, от които ще изпее няколко пред публиката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/AuA3T9Mh2OE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Боже, тази Диляна не се ли вижда как се е навела за да е на нивото на плешивото джудже Дичко. Бахти манекенката… Тоя сигурно голям го вади за да ходи с него тази.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *