Дичо се събра с “ Д-2″ на една сцена, за да подари на приятелката си Карина мечтаната сватба

0

"Д2" и Дичо отново на една сцена по повод 10-та годишнина на бандата
"Д-2" и Дичо отново на една сцена по повод 10-та годишнина на бандата

Ексвокалът на „ Д-2” приел да пее отново с тях на една сцена само, за да може да си позволи романтичната, но доста скъпичка сватба, издават негови близки. Отдавна Дичо скъса всякакъв контакт с някогашната си група, но за да угоди на жената на живота си- Карина симпатичният вокал бил готов на всичко. Дичо и Карина са заедно от три години и никога не са се карали за нещо по – сериозно. Според запознати те, двамата били олицетворение на идеалната двойка. Явно след дълги лутания в неподходящи и безсмислени връзки с красавицата Диляна Попова, както и скандалния модел Галя Литова – Дичо най – накрая е открил своето щастие в очите на едно обикновено момиче.

Дичо и бъдещата му съпруга Карина
Дичо и бъдещата му съпруга Карина

Неотдавна певецът сподели този факт и в предаването по Нова тв „Черешката на тортата”, където Дичо се прояви и като превъзходен готвач. Дичо и бъдещата му съпруга живеят съвсем нормално, но Карина настоявала за сватба от приказките. Тържественото събитие ще се състои между коледните и новогодишните празници, а изглежда, че влюбения младоженец е готов на всичко, за да осъществи мечтата на своята изгора. Близки до Дичо и половинката му издават, че те живеят в абсолютна хармония един с друг и освен  за предстояща  сватба двамата сериозно се замисляли и за дете.

Малко парадоксално звучи този факт на фона на бившата любима на Дичо- Диляна Попова, която съвсем наскоро обяви публично,  че мечтае да стане майка… Сега обаче намеренията на Дичо звучат доста по – правдоподобно, предвид предстоящата му сватба с подходящата за него жена Карина. Дичо и Карина си подхождат и се допълват във всяко едно отношение. Двамата цяло лято се наслаждаваха един на друг, докато щурмуваха из родните морски курорти. Двойката също така обожава да релаксира у дома и да се радва на семейния уют и любовта си. Съвсем разбираем е компромисът на Дичо да излезе отново на една сцена с някогашната си банда, за да подари на своята най – голяма любов сватбата, която тя си е заслужила многократно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *