Диана Любенова била любовница на Христо Сираков

0
Диана Любенова

Няма и след от щурата актриса Диана Любенова, която като водеща на предаването „Секс игри,ах“ си обръсна главата и стресна столичани с гола фотосесия пред Министерски Съвет. Днес тя изглежда улегнала жена,посветена на кариерата и майчинството. Рядко дава интервюта, а когато го прави, проличава промяна в нея.

Днес ежедневието й е погълнато от дъщеря й София и реалитито „Милионер търси съпруга“, на което е водеща. Не съжалява за това, което е правила в името на кариерата си, а то не е никак малко.

За дългогодишния си приятел и баща на детето си – продуцента Лес Уелдън, споделя само, че си свързва любовта. Не обръща внимание на язвителните коментари, които я заливат,когато се появи във филма, продуциран от него. Не се вълнува от хорското мнение.

Съгласна е, че изключително трудно можеш да намериш половинката си. Това е и една от причините, поради които е приела да помогне на близкия си приятел Христо Сираков да открие любовта чрез реалитито „Милионер търси съпруга“.
Шоуто „Милионер търси съпруга“, което се излъчва по ТВ 7, в момента е сред най-гледаните програми в родния ефир.

Покрай предаването се припомниха и някои пикантни слухове за актрисата. Тя може вече да няма нищо общо със скандалния си образ отпреди години, да избягва старателно интервюта и да не коментира личния си живот, но клюките за нея никога не са спирали. Една от тях е, че между нея и Христо Сираков имало не само приятелство. Преди години били и любовници.

Христо Сираков

„Не, никога не е имало нищо между нас. Приятели сме от около 7- 8 години, може и да са повече. Свързва ни едни трайно, искрено,неподправено приятелство“.

Като стари приятели тя и Сираков са попадали в различни ситуации. Дали и преди му е помагала да вземе решение в лични си живот, Диана отказва да сподели.

Именно заради приятелството си с Христо Сираков актрисата е приела изключително сериозно задачата да му намери жена. Диана не крие, че е способна да окаже влияние върху избора му. Случвало се е да го прави, защото понякога баровецът селектирал желаещите да му станат гаджета само според външността им. Според Диана жената до него трябва не само да е привлекателна, но и да има класа. Изискванията на актрисата за половинката на Сираков са много. И как иначе, все пак той е един от най-желаните ергени в страната. Популярността на бизнесмена сред дамите Любенова обяснява с галантността му.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *