Диана Любенова аут от театъра, не се вясвала на репетиции – с видео

0

от близоАктрисата и тв. водеща Диана Любенова се сбогува с театралната сцена. Ексецентричката имала навика постоянно да закъснява и на всичко отгоре се държала високомерно с колегите си, които понякога се притеснявали дали ще дойде навреме за представленията. Освен това била и страшно капризна и не говорела с почти никого от тях, защото се имала за нещо много повече.

Не се притеснява от голотата.
Не се притеснява от голотата.

Гореизброените причини са основните, за да бъде изгонена от участие в постановката Крадци по гащи.

След напускането на театъра, Любенова казала, че не съжалява, защото и без това била безкрайно ангажирана и нямала време за ролите си там. Тя смятала да се посвети на киното, очевидно взела се прекалено насериозно заради участието си в Забранена любов.къдрава

Диана Любенова скалъпи подобно оправдание и когато я изгониха от предаването На кафе с Гала. Тогава тя каза, че няма време да участва в предаването, защото предпочитала да наблегне на ролята си в кинопродукцията Конан Варварина с Джейсън Момоа и Мики Рурк.

Предвид ексцентричните идеи на водещата и актриса, бихме могли да й повярваме, че просто често си сменя решенията, но, ако предишното й занимание и това, което беше до съвсем скоро толкова я ангажираха и едва ли не пречеха, за да се развива на друго поприще, защо не напусна сама?

Диана Любенова определено не се срамува от голотата си! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *