Деян Донков си ударил главата при пиян скок в басейна

0

Деан ДонковКато че ли не остана човек без травми в предаването Къртицата. Поредната жертва беше Деян Донков, който на рождения ден на Тодор толкова много скача пиян в басейна, че някрая си удари главата.

Снощи на лайфа той смотолеви, че не било удар, ами го мъчели шипове и даже ходил на лекар веднага след излизането си от предаването. Абе доста се удари и цицина даже имаше, едва ли ща са шипове, коментираха участниците. При опита си да се катери на въже Жени Калканджиева си разтегна сухожилието и дълго куцукаше с превръзка в базата. Тони, който се опитваше да мине по хлъзгава повърхност с червеи в ризата и между люлеещи се чували падна така лошо, че си нарани три ребра и до края ходеше с корсет. Марина пясъкИстинско чудо е, че не си строши и главата, или челюстта.

Още в началото, докато мъкнеше кош камъни на гърба си, Кирил Ефремов  си  усука кръста и над месец ходи да му слагат специални инжекции, тъй като се активира и дисковата му херния. Марина на два пъти се удари лошо. Единия път си разби брадичката, но набързо спряха кръвта и й сложиха лепенка, втория си удари крака, без да броим, че в ръката й влезе треска и трябваше да й я вадят. Цялата съм в синини, здраво място нямам, оплакваше се Велислава и се чудеше как ще се разсъблече, като се види с любимия си. Колкото и да внимаваше, Емануела пък си ожули коленете, а Гибона след една от мисиите дълго ходи с превързана ръка.

Вярно е, че къртицата и победителят ще си разделят по над 100 хиляди лева, но дали си струва да получат травми за цял живот те и останалите участници, питат се зрителите. Или нашите звезди са твърде кекави и непрекъснато падат, или риалити шоутата станаха толкова жестоки, че в името на наградата участниците рискуват живота си.   Българският „Сървайвър“ беше спрян, след като участник в него получи инфаркт и почина. Кое ли ще е следващото шоу с безсмислена жертва? И в името на какво?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wma0x45H0K0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *