Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Деян Донков призна: Удрял съм Радина!

Деян Радина ЧикиПо-ужасен и тежък епизод на Къртицата от снощния  зрителите едва ли бяха гледали. Този път разголени и на показ бяха отношенията между Деян Донков и Радина.

Той я оскуба, няколко пъти й изсъска и я заплаши, остави я да спи на двора, а тя пък поиска засилена охрана от продукцията, защото се страхувала от него. Той ме бие, той ме тормози, изхленчи актрисата. Ще те бия, разбира се, когато виждам, че се усмихваш и на други, а не само на мен и като пиеш, надвеси се заплашително над нея Донков. А когато тя се разплака, той невинно попита – Чики, защо плачеш? Нали знаеш, че те обичам? А тогава защо ме биеш, аз се страхувам. Бия те, за да си моя и да не си помисляш за друг,   поучително каза актьорът.

Деян Рад целувкаТехните отношения на екрана преминават от нежност в агресия и после пак обратно. Донков пие, това стана ясно за всички. Не е оставил алкохола, както се похвали в началото. А като пие става агресивен и напада Радина. Тя пък е изпаднала в зависимост от своя мъчител и даже вече чака да получи ежедневната си доза грубост, за да я наградят после с целувка.

Обикновено  такива жертви се привързват към мъчителите си обясни психоложката Ана Владимирова. Вратата е отворена и те могат да избягат, но първо не я виждат и второ не искат да избягат. У тях се насажда чувство за вина и те смятат себе си виновни за шамарите, които изяждат.  Даже си чакат поредното наказание, за да се успокоят. Тези двамата са много зависими един от друг и много се обичат. Но любовта им е придружена с насилие и то трябва да спре.

Продуцентите предложиха един от двамата да си тръгне, за да не е дразнител на другия и временно да се успокоят. И двамата обаче отказаха да си тръгнат. През сълзи Радина каза, че му прощава, а Деян я целуна. Неочаквано за всички бащата на Радина каза, че това, което вижда на екрана е само театър, а двамата са добри артисти. На него му се видя ненормално двамата да стоят на запис, да се карат и да се джавкат в изповедалнята и наивно   да вярват, че това няма да се излъчи.  Още по-невероятно му се видя, че дъщеря му е малтретирана, но нито веднъж за две години не му се е оплакала и той за пръв път вижда тези сцени на насилие сега.   Да не би да сте ги накарали да изиграят всичко това, за да си направите предаването по-интересно, попита озадачен той. Изказването му беше прекъснато, а поредният епизод със сълзи, драма и сополи, поднесен като турска сапунка на зрителите за размисъл.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wma0x45H0K0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *