Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Деян Донков отпада от „Къртицата”, ако там има паяци

Деян Донков1Актьорът Деян Донков си стяга багажа за ролята на супер герой в „Къртицата” по TV7. От 25 март той ще легне в едно помещение с Азис и Николета и сума ти не толкова известни мераклии за наградата.

Той отсега се пали, че ще са му интересни мисиите и изпитанията, различните състезания, в които трябва да покаже умения, психическа и физическа издържливост. Смел съм, силен съм, смятам, че мога да победя, хвали се актьорът. С едно голямо НО. Ако има вътре изпитание, свързано с паяци, ще развее бял байряк и ще прекрати участието си. Якият мъж имал ужасна фобия от тях, особено от тарантули и нещо на света не можело да го накара да бъде близко до кошмарните насекоми. Това не е страх, това е фобия и реакциите ми нямат нищо общо с разума. тарантулаКато разумен човек зная, че не са страшни. Но при допир с тях получавам панически пристъп, изпотявам се, задушавам се, изживяването не е приятно и не може да се контролира.

Актьорът е готов на всичко друго – да решава тестове, да скача от високо, да плува, да се катери, но види ли паяк – дим да го няма. Той успокои феновете си, че няма да спре да играе в театъра през тези три месеца. С което издаде всъщност, че участниците, или поне виповете от тях няма да стоят непрекъснато в къщата в Нови хан. Ще могат да излизат, когато имат ангажименти, или когато за деня няма приготвено изпитание. Всъщност излиза, че повечето от богоизбраните просто ще ходят на работа в къщата и вечер, ако искат ще се прибират, а Николета като по-привилигирована, ще отскача и до Италия да изпълни семейните си задължения в леглото с Валери. Със сигурност и капризният Азис няма да приеме да нощува в общата спалня, освен ако няма нощна мисия. Той също ще се прибира в своя палат и огромното си легло да се види с Велизарчо. Само участниците от провинцията едва ли ще могат да се прибират у дома и сигурно ще им се наложи да живеят три месеца, или поне докато ги изгонят, в къщата.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *