Деян Донков – лъв в кревата

1

Зевзеци кръстиха актьора Тигъра на седемте спални

Деян ДонковАктьорът Деян Донков си вкара страхотен автогол с половинчатите признания за своите интимни страсти. Както skandalno.net вече писа, той разказа в студиото на Кеворкян, че любимата му поза е 69 и си умира прави секс по няколко пъти всеки ден.

След това обаче явно се уплаши от собствената си смелост и допълни, че доста често говори врели – некипели, особено когато му задават тъпи въпроси. В последно време се отказал от горещия секс и направо се преродил духовно. За разлика от предишния звяр в леглото, сега Деян Донков приличал по – скоро на забутан калугер от див манастир вдън гори Тилилейски.

Радина и Деян Донков
Радина и Деян Донков

Всички тези несвързани приказки накараха масата да го вземе на подбив и по интернет форумите го закичиха с ироничното прозвище Тигъра на седемте спални. Освен това мнозина изказаха съмнение относно възможността му да прави истински секс и припомниха старата българска поговорка „който л*жи той не движи”.

Съвсем явно е, че Радина Кърджилова му е промила мозъка на Деян Донков тотално, коментираха пък негови приятели. По време на интервюто той призна, че изгората му е подарила пръстен със сова за Свети Валентин и по този начин отдалеко му намекнала, че е крайно време да престане с глупостите.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ZjgR34fQh4Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. някой се е зел много на сериозно…..Донков пак не си ис пил хапчетата :)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *