Шок! Деян Донков бяга в Сърбия!

0

Актьорът е омерзен от простотията и безобразията в България

Деян Донков става все по – симпатичен на обикновените хора. След като преди няколко дни разкри, че се подготвя за представление с тренировка и спорт, а не с наркотици и алкохол като по – слабоволевите си колеги, днес той заяви, че иска да придобие сръбско гражданство. Причината не са парите, а тежката болка, която актьорът изпитва от безобразията в нашата държава.

Деян Донков

„Безобразията в България преминаха всякакъв предел и взеха такива размери, че изпадам в потрес. Все по – сериозно се замислям да кандидатствам за сръбско гражданство, защото просто сърбите ги харесвам. Доскоро тази идея беше по – скоро шега, но сега вече съм решен категорично”, заяви Донков пред Би Ти Ви.

Конкретната причина за вълненията на Деян е закопчаването на личния му автомобил със скоба, след паркиране до входа на Народния театър. Той не знае защо са го глобили, след като там липсват всякакви знаци за ограничения.

„Няма знак за зелена и синя зона, пълно безобразие е, задето са ми сложили скоба” коментира той и заяви, че няма никакво намерение да плаща глобата. По – късно обаче стана ясно, че все пак е бръкнал в джоба, за да му освободят автомобила.

http://www.youtube.com/watch?v=-2gXQuEf-rQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *