Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Деян Донков бил едната къртица, но не знаел

Деан1Деян Донков е бил истинският предател в шоуто  „Къртицата“, казаха от екипа. Продуцентите съчинили огромната  измама в последния момент, когато заради объркване в комуникациите и недоглеждане, Донков отпадна изненадващо на елиминациите срещу Марина.
Всъщност истинска къртица не е имало и режисьорът се колебаел между Ефремов и Донков.  И двамата не са знаели, че са те, но Донков бил по-подходящ заради скандалите с Радина и заради доста силното си екранно присъствие. Затова и жокерите сочеха и двамата. И двамата играят в „Под прикритие“, и двамата имат афинитет към спорта, и двамата са артисти /хамелиона/. Кирил къртицаПодхвърлените цифри пък можеше да се свързани с дата, важна в живота на Донков, но подредени по друг начин. Пъзелът също сочи към него, защото се е снимал във филма „Пъзел“ и в „Цвета на хамелеона“.
Нищо неподозиращата Марина също е била резервен вариант, затова имаше чувал с пясък и Държавен вестник. През цялото време продукцията я пазеше, за да не се наложи да опре и до нея. Доказателство за това, че Ефремов не е бил къртицата от началото на предаването е записът на вербовката му, който е направен с телефон и няма дата.  Няма и конкретно договаряне на условията, в които ще играе ролята. Той сам каза, че не иска да обясни на зрителите как се е срещал тайно с режисьорите и как са му давали указания какви ще са мисиите и как да ги саботира, защото това било тайна между него и продуцентите. Останалите жокери като испанския речник и уискито с фъстъци, както и диванът, могат да се свържат с всеки участник, стига да оцелее до финала. Така че къртиците са били няколко, но част от тях не знаели, а Ефремов също е научил впоследствие. Той не можа и да обясни как е саботирал мисиите и затова каза, че го правел по таен начин.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *