Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Децата на мафиотските босове се организират в нов клан

мутриДецата на ъндърграунд елита у нас си другаруват само със свои връстници от техния сой, показа разследване на skandalno за отрочетата на популярни герои от света на ъндърграунда. От най-ранна детска възраст щерките на Филип Найденов – Фатик и Адриана Тюркмен не избират на случаен принцип аверчетата си.

Двете дъщери на Фатик – по-малката Ади и голямата – Александра, са първи приятелки с щерката на Евелин Банев – Брендо – Лара Банева, нейната втора братовчедка – Дари Дишлиева и Антонио Велев, който пък е наследник на боса на минералната вода „Велинград“ Георги Велев, популярен още с прякора си – Жоро Палачинката. Соченият за счетоводител на мафията – Брендо, пък заедно с мултимилионерката и вдовица на Владимир Грашнов – Лора Виденлиева станаха кръстници на последното дете на Палачинката.
Щерката на Даниела Дишлиева, Дари, е дупе и гащи с братовчедка си Лара Банева, въпреки, че чичо й Евелин Банев е главния заподозрян като поръчител на жестокото убийство на татко й Константин Дишлиев и баба й – Йорданка Запрянова.
Наследницата на Филип Найденов – Фатик, Александра е в бясна тийнейджърска възраст и неуморно скита по заведенията на нощна София. Малката й сестричка Ади, която е одрала кожата на майка си Адриана, пък има профил във Фейсбук, където редовно

Александра Тюркмен

Александра Тюркмен

публикува свои общи снимки с приятелите си Лара, Дари, Антонио Велев и щерката на видния СИК-аджийски бос Румен Николов – Пашата.
Дъщерята на Пашата – Дея, пък е първа аверка с щерката на друг един ъндърграунд герой – Младен Михалев – Маджо.
Мелина Христова е плод на любовта на Маджо с любовта на живота му Милкана. Съвсем скоро се очаква дъщеричката на татко да се пренесе да живее в ултраскъпарско жилище в столичния квартал Бояна. Интересна подробност е, че Мелина дружи с щерката на Фатик, Ади, но е заклета врагиня с дъщерята на Брендо, Лара. Причината двете да се ненавиждат е пак във войната на бащите им. Известно е, че Брендо е съдружник с Братя Маргини, които са в люта война с Маджо. А тежките отношения между родителите се отразяват и върху отношенията между техните наследници.

Георги Славов - Жоро Главата

Георги Славов – Жоро Главата

Мелина Христова е с 4 години по-голяма от дъщерята на Брендо и получава образованието си в луксозен пансион в Швейцария.
От връзката си със сестрата на кума на Георги Илиев, Румен Нарциса, Жоро Палачинката има дъщеря на име Синди Велева. Тя също е сред най-добрите приятелки на щерката на Маджо – Мелина. Изключително контактната Синди е приятелка с всички по-горе изброени момиченца и момченца. И по това си качество малката се е метнала на майка си Биана Антонова, която след убийството на мъжа й – Румен Нарциса го удари на върл купон и разгул в Слънчев бряг, където даже за целта си купи апартамент.
В приятелската схема от наследници на ъндърграунд герои влиза още и наследника на Бай Миле, Милчо Бонев – младши. Той е пръв приятел с дъщерите на Фатик, а освен това другарува и с наследника на Стоил Славов – Жоро Главата. Двете момчета са също толкова близки приятели, колкото бяха и татковците им.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Децата на мафиотските босове се организират в нов клан

 1. hmm Отговор

  18.02.2012 в 10:37

  Колко неосведомени и прости сте! Първо: Мелина е доведена дъщеря на Младен Михалев. Истинският и баща е Добри Джуров-младши.
  И второ: Мелина и Александра Тюркмен се ненавиждат, за какви приятелства иде реч, не мога да разбера…

 2. Свафчо Отговор

  29.11.2016 в 9:52

  Естетиката е реално по далеч в утношениата им стига клуки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *