Детето на Филип Тошко от Биг Брадър пие ракия! – с видео

0

тошкоПознайте какво си пийва двегодишният син на Филип Ралев от риалитито Биг Брадър. Ако си мислите, че традиционното за децата мляко, сок или боза, то грешите. Правилният отговор е ракия!
След направена проверка на колеги от в. Шоу, се оказа, че това е самата истина.
бира Е, не в промишлени количества, но все пак…ракия.
Филип или Лудият Тошко, както беше известен в телевизионното риалити, влезе  при другите участници в предаването в ролята на бавноразвиващ се.
Дебеланкото признава, че обича да си пийва домашна ракия, защото го отпускала от ежедневните грижи.

Снимка от предаването
Снимка от предаването

Често на масата компания му правел и синът му, Филип-младши. Момченцето наблюдавало какво прави баща му и после потапяло пръстите си в чашата с ракия и ги облизвало с удоволствие. Личи си, че ще наследи някои навици на родителя си.
Дълги години Фильо и съпругата му Цвети правили опити тя да забременее, но не се получавало. Веднага след излизането на съпруга й от Къщата, Цвети му прдложила да забременее ин витро и той с радост се съгласил, с надеждата, че най-накрая ще си имат детенце.
Неотдавна Филип се завърна от Германия, където работеше, за да изкара пари за семейството и вече живеят заедно в родния му Созопол. Той се изявява като актьор. Последното му участие беше във филма Островът на Камен Калев. Сцените са снимани на о. Болшевик. Филип пак изпълнява ролята на бавноразвиващ се, като си партнира с Летисия Каста и Туре Линдхарт.

Виж невероятното превъплъщение на Филип в дебилния образ на Тошко! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *