Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Десислава: Първият ми мъж ме пребиваше жестоко!

ДесиславаТъжна изповед за първия си брак направи певицита Десислава в опит да успокои Рут.

Тя също забременяла на 20 години от свой приятел, докато били в Чикаго. Той я  успокоил, че ще се погрижи за нея и детето и тя спокойно се прибрала в България. Тогава се започнало с телефонни обаждания. Наричал я проститутка, обвинявал я, че пее с разголени рокли, казвал, че пратил хора да я следят. Беше страшно. Понякога говорехме по осем часа на ден. Плачех, хвърлях и чупех телефони, но бях малка и наивна и мислех, че го прави от любов.

После се прибра в България и заживяхме заедно. Десислава плъхОт време на време ми забиваше по някой шамар под предлог, че знам защо. Друг път му удряше по главата, защото съм била тъпа и проста селянка. Вечно бях в цицини и синини. Тъкмо спадне едната и ми правеше друга.

Най-странното беше, че не осъзнавах, че това е физически тормоз. Смятах, че му е такъв характерът. Вечер ме пускаше да пея в заведенията, но преди да изляза, ме удряше с лакет в ребрата. Изкарваше ми въздуха и се смееше, като ми казваше – я да видя как ще пееш без въздух. Или нека болката да ти напомня за мен и да не си мислиш за други мъже. Целите ми ребра вечно бяха сини. Веднъж прекали, удари ме много лошо и реших да бягам. Помолих барабаниста, който спеше с нас в дома на леля му да ме събуди в 4 сутринта, взех тихичко малко багаж и детето и избягахме. Не ми се говори през какво минах, докато се отърва от този човек. Но поне не съжалявам, че родих детето. Сега имам 12 годишен син. През цялото време Рут я гледаше зяпнала и питаше – ама наистина ли? Наистина, въздъхна Десислава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *