Деси Зидарова заряза Младжо

0

desi-zidaronaДеси Зидарова се  раздели със съпруга си  Мишо Младжов. Ядосаният скандален бизнесмен е подал спешно молба за развод.В момента красивата моделка с новия си любовник в Мексико и не е ясно дали изобщо ще се яви на бракоразводното дело, или ще изпрати само адвоката си.

Според нейни уж близки приятелки, Деси не можела да си държи краката затворени дълго време  и непрекъснато кръшкала на съпруга си. Моделката имала  връзка със заможен сърбин и използвала всеки удобен момент да е заедно с него. Шушука се, че точно тя натопила мъжа си за  кокаина, който бе открит през август 2012-а в колата му при обиск на автомагистрала „Тракия“. Тогава в колата пътуваха и всичките им деца.

Манекенката  се надявала мъжът й да влезе за много време на топло и да си хойка спокойно с тукашни гаджета и сръбския си любовник.  За неин ужас той бил освободен след година, изкарана в пандиза, а като излезъл, поставил картите на масата. Той знаел за всичките й забежки и постаил условие – или ще си стои на дупито и ще си гледа семейството, или да с маха.л ца и да си хойка, когато и с когото пожелае.

В името на децата Деси решила да се поправи, но успяла да пази поведение само няколко месеца и пак се впуснала в живота. А когато съпргът й поставил нов ултиматум, тя просто го зарязала. А за да избегне отмъщение от негова страна се покрила чак в Мексико.

Тя има основания да се страхува, защото Младжо ще я накаже, ако поиска. При това не лично, а ще накара свои хора да се погрижат. Той обаче бил достатъчно погнусен от нея и решил да се отърве веднъж завинаги, като се разведе.

На принципа парен каша духа обаче тя се крие, защото още не е забравена как беше пребита пред собсвения си салон за красота преди пет годинилт. Тогава имаше връзка с 18 годишно момче и то не кое да е, а син на алкохолен бос.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SG27ZRp837E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *