Деси Зидарова към мъжа си в съда: Ще те убия!

2
Деси Зидарова

Всестранно развитата манекенка Деси Зидарова отрече категорично, че с арестувания си съпруг Михаил Младжов изживяват някакъв конфликт. Това тя направи пред репортери  по време на последното заседание в съда, на което магистратите решиха да оставят в ареста задържания с двеста грама кокаин дилър на дрога.

Деси отхвърли и всички обвинения на журналистите, че си е развявала байрака, докато Мишо се пече на бавен огън в следствения арест. Тя обяви, че е дошла именно да подкрепи своя човек, макар и това да не му е донесе кой знае какъв късмет.

Михаил Младжов

Въпреки твърденията си, че не мисли за нищо друго освен за неговото избавление, Зидарова успя да впечатли присъстващите с шикозният си външен вид и тоалет по гол гръб. За да докаже, че все пак е ангажирана с процеса, тя поиска от журналистите да й услужат с писалка, за да си води записки от делото.

Михаил беше приведен в залата вързан с белезници и варден от четирима служители на съдебната полиция. Жена му поиска да се насади точно зад него в стаята, но не й позволиха, защото според правилата първият ред зад арестуваните трябва да е празен.

Пиковият момент настъпи, когато всички чакаха съдийското решение за мярката на Младжов. Тогава Зидарова се обърна уж шеговито към съпруга си и заяви с усмивка на лице „Ще те убия!”, на което Мишо отговори, че е невинен.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *