Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Деси Слава цица тайно по 10 бона от чичко паричко

Деси Слава1Бизнесмен от Пловдивско е закупил част от правата върху тялото на певицата Деси Слава.

Те му струват 10000 лева на месец, а срещите им са веднъж в седмицата в тайно апартаментче, чийто наем плаща той. Никой никъде не ги вижда заедно, те отиват поотделно до апартаментчето, отиват си отделно и рядко отиват двамата до Гърция или Турция, в курорти, където няма опасност да ги засекат.

Причината за тайнствеността е, че бизнесменът е на възраст, успешно женен с деца и двама внука. И не иска да си разваля семейството с кръшната певица, която всеки момент може да му духне и да го направи за резил. ДесиславаПарите ги давал уж да си купува тоалетчета и да й помага за детето, но всъщност никой не може да се да се залъже, че той просто си плаща за правото да я има и й осигурява луксозен живот, за да я накара да е зависима и да се замисли дали ще има смелостта да го изгуби. Бизнесменът имал доста пари да си осигури за дълго време певицата, занимавал се със земеделие и търговия.

Пищната дама обаче не се задоволявала със срещи тайно и веднъж седмично и заби млад състезател от ММА. Деси Слава обяснила на побеснелия от ревност свой любовник, че връзката й с младежа е само за алиби и за пред хората и за пред журналистите. Ако тя не се среща с никого и започне да води монашески живот за пред медиите, те ще я проследят и ще открият тайната им връзка. Влюбеният до уши възрастен мъж не посмял да спори, защото неговата сигурност също била важна особено заради семейството му, затова се съгласил да има ортак. Но дълбоко в себе си страдал, представяйки си бурната любов на любимата му с младежа и техните не особено удовлетворяващи певицата интимни отношения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *