Деси Слава се освини

2
Деси без сутиен и доста килограми в повече

Няма и следа от стройната и секси осанка на хитовата изпълнителка  Деси Слава. По всичко личи, че спада в кариерата на фолк певицата  я е смачкал психически и тя се е отдала на калорийни бомби, които обаче са наляли върху снагата й минимум 7 – 8 килца.

След като Софи Маринова измъкна победата на  Деси на “ Евровизия“ нещо в нея се е  прекършило  и тя буквално не прилича на себе си.

Деси Слава преди изглеждаше къде, къде по - добре

Доказателство за този факт е не само наедрялата й осанка, но и цялостната й запусната визия. Не стига, че участията на Деси Слава в последно време никакви ги няма, но и когато се появяват, тя буквално прецаква всичко. Преди броени дни изпълнителката на “ Не издържам“  бе поканена за участие в клуб в Пловдив, но изуми  с ужасяващият си вид дори най  – верните си фенове.

При все, че Деси Слава се е ошишкала зверски на  участието си в града под тепетата, тя се появи в тесен черен потник и то без сутиен.  Почитателите на Деси констатираха, че ако бе със стройна снага както преди време, неприличният й стайлинг би се сторил на присъстващите секси и находчив, но предвид килограмите й е нелеп и безвкусен.

Деси Слава се запусна!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Толкова ли интересни събития не можете да си намерите, че се стига до толкова долна и завистлива статия?

  2. Пълни глупости ! и 100 кила да стане пак ще я слушам и обичам :))) а вие си пишете глпостите колкото искате ;)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *