Деси Слава: Като си пийна почвам кючеци на масата и налитам на бой!

1
Деси Слава

Секс бомбата Деси Слава му опускала края, когато обърне някоя и друга чашка в повече. Въпреки че изобщо не харесва бруталната чалга, все пак имало случаи, в които се качвала на масата и въртяла бесни кючеци, стига да е на градус. Не били редки и моментите, когато налитала на бой, ако пред погледа й се изпречи друга силно руса жена.

По мнението на ДЕСС, поп фолка е с толкова лоша слава най – вече заради кръчмарските певици, които изпълняват нискобюджетни песни с ужасни текстове и компенсират своята некадърност със скандално поведение. Голата плът и свободно отношение към мъжете им гарантирали успех, защото когато си пийнели повече, нашенците дори и не разбирали дали им пееш или просто говориш по микрофона.

Деси Слава

Деси Слава доказва, че познава и най – дълбоките тайни на българската душевност. Споделяйки собствения си опит тя е категорична, че българите като подпийнат искат по несериозни песни, на които могат максимално да изпростеят и типично по нашенски да се разтоварят от събралата се умора.

Въпреки че в поп – фолк жанра има страшно много гниди, Деси Слава е убедена, че не всички певици са лоши. Някои имали отлични и школувани гласове, допреди няколко години се пишели и хубави текстове, за разлика от сега. Иначе на самата ДЕСС любимият изпълнител все още е Майкъл Джексън, за когото мечтаела да се омъжи като малка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=oQILxAQqqlk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *