Деян Донков пак преби Радина

0

radina3Деян Донков явно изобщо не си е взел поука от предишния път, когато заби шамар  на половинката си по време на сватба, на която бяха гости. Въпреки обещанията си в „Къртицата“, че няма да й  посяга повече и няма да я насинява, актьорът пак побеснял незнайно защо и я ступал.

Информацията дойде от частна клиника, където се появила Радина, обляна в сълзи, трепереща и подкрепяна от приятелка. Тя не казала името си, искала пълна анонимност и снимки, дали няма счупено ребро. По тялото имала много хематоми, устната й била спукана, но счупени ребра, слава Богу нямало.

Медиците обработил раните и й предложили да взезе в болницата няколко дни за наблюдение, но тя отказала и мълчаливо си тръгнала, подкрепяна от приятелката си.

Както в предния, така и в този случай няма подадане жалба в полицията. Насилникът ще се измъкне без никакви обяснения и без обществено порицание. В момента той даже яростно отричал да е бил любимата си и твърди, че може и да е паднала някъде. Приятелката, която също тъне в анонимност, не се е обърнала към рганите на реда. Тя все пак посъветвала Радина да се махне от Донков и да се отърве от тормоза му.

Актрисата обаче била твърда и казала, че ще се прибле вкъщи при него.

На фона на честите побоища си е цяло чудо, че Радина не само не иска да се раздели с Деян, но и отчаяно желяе да му роди дете. Що за мазохизъм, чудят се хората около тях, но не смеят да се намесят в отношенията им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *