Депутатката Павлина Наумова е тайната любовница на Костов!

1

Иван КостовТова е най-новата пикантна новина, която броди из коридорите на парламента. След като от близо година се говори, че млада депутатка е тайната любовница на Иван Костов, днес само и единствено списание ТАЙНИ  разкрива нейното име.

Това е синята народна представителка Павлина Наумова. Източници информират, че Командира и Поли се срещат тайно в хотел извън столицата, а не един път се е случвало дори да прекарват и уикенди заедно. Връзката им продължава от година насам, а заварката станала на нарочен партиен семинар на Боровец.СДС Публична тайна е, че синият лидер е на Вие със жена си Елена Костова и бракът им е само фиктивен. Знаеше се, че Костов има нова жена в живота си, но беше адски трудно да се разкрие коя. Редно е всички кирливи ризи да се извадят на светло, за да стане ясно какви хора сме си сложили да ни управляват.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. КАТО ОТВОРИХТЕ ТЕМАТА ЗА ЮДЕЙСКИТЕ КРЪВОПИЙЦИ НА БЪЛГАРИЯ ДА ВИ ДАМ ИДЕЯ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ОТ „ПОН-ДРЕЛНИК“ ВЕСТНИК „НАД 55″ И НА 14 СТРАНИЦА ИМА СТАТИЯ СЪС СЛЕДНОТО ЗАГЛАВИЕ – ЛЕА КОЕН ПРИБРАЛА ПАРИТЕ НА КОПОЛА ОТ ШВЕЙЦАРСКА БАНКА“ – ТИПИЧНО ЗА ЮДЕЙСКА УБИЙЦА . НЕЙНИЯ БАЩА Е УБИЕЦА ЕВРЕЙН – ЮДА ПЕПО МЕНАХЕМ КОЕН – ОТ ПЪРВИ СЪСТАВ НА НАРОДНИЯ СЪД – ПЪРВО УБИВАТ СЛЕД ТОВА КАНЯТ ДА ВЛЕЗНЕ УБИТИЯ ЗА СВИДЕТЕЛ. СЪЩИЯТ ТОЗИ ЮДА ИСКАРИОТСКА Е УБИВАЛ В ЛАГЕРА „РОСЦА“ – ЯЗОВИР „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИИСКИ“. ТАМ МОЯТ БАЩА Е БИЛ НА МЛАДЕЖКАТА БРИГАДА – ЗЕМЛЕДЕЛЦИ ЛЕКАР И Е ОБСЛУЖВАЛ КОНЦЕНТРАЦИОННИЯ ЛАГЕР И ЕДНИ ПЪТ Е СПАСИЛ ЧОВЕК ОТ ПРЕПЛИТАНЕ НА ЧЕРВАТА КАТО СА ГО ОПЕРИРАЛИ , НО НАЧАЛНИКА НА КОНЦЛАГЕРА Е ИСКАЛ ОТ МОЯТ БАЩА Д-Р ДИМИТЪР ЧОЛАКОВ – ВРАЦА ДА УБИЕ ТОЗИ „ФАШИСТ“ И БАЩА МИ Е КАЗАЛ – АЗ СЪМ ДАЛ ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА ДА СПАСЯВАМ ХОРАТА, АЗ ГО СПАСИХ , ВЗЕМЕТЕ ВИЕ ШМАЙЗЕРА И ГО УБИЙТЕ ЗА ТЕЗИ ДУМИ БАЩА МИ СТАВА – КОНЦЛАГЕРИСТ ….

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002371556203

    ЮДЕЙСКАТА КУРВА – ЛЕА КОЕН Е ОТ ПРИВИЛИГИРОВАНОТО СЪСЛОВИЕ / ПРОЧЕТЕТЕ И БИОГРАФИЯТА НА ТАЗИ ПАРТИИНО-КУМИНИСТИЧЕСКА ПРЕСТЪПНИЧКА ЖИВЯЛА С ПРИВИЛЕГИИ/ И СЛЕД КАТО ИДВА „ДЕМОКРАЦИЯТА“ СЕ НАРЕЖДА, КАТО БЕШЕ НАПИСАЛА – ЧЕЛ СЪМ ГО – ПРЕДНИТЕ ДИПЛОМАТИ НЕ БИЛИ ОТ КАРИЕРАТА, ЗАЩОТО СА СЕ УЧИЛИ В МОСКВА, А КУРВАТА СЕ Е УЧИЛА В БЪЛГАРИЯ С ПРИВИЛЕГИИТЕ НА БАЩА СИ УБИЕЦА – ЕВРЕЙН КОМУНИСТ – „АКТИВЕН БОРЕЦ ПРОТИВ ФАШИЗМА , КАПИТАЛИЗМА, ОТЕЧЕСТВЕНАТА ВОЙНА И КОМУНИЗЪМЪТ“ – ЕТО ТАКИВА ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ. ПРИ ЕДНО ПИСАНЕ ПРЕДИ ГОДИНИ МИ ДАДОХА ИНФОРМАЦИЯ , ЧЕ КУРВАТА ЛЕА КОЕН Е УЧАСТНИЧКА В ПРИВАТИЗАЦИЯТА ИЛИ РАЗПРОДАЖБАТА НА МИНИСТЕРСКИТЕ ВИЛИ КЪМ „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ“ … НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ЗА ТЕЗИ ДЕТО КРЕЩАТ „ХОЛОКОСТ“, „ШАЛОМ“ ПРЕЧАТ НИ ДА УБИВАМЕ ….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *