Депутатка знахарка от ГЕРБ пише закон за врачките

3

Гинче защитава интересите на домакините в парламента
Гинче защитава интересите на домакините в парламента

Депутатката от ГЕРБ Гинче Караминова готви закон за врачките. Народната избраница, която също се изявява като знахарка, пише специални текстове, които ще отличават истинските врачки и магове от измамниците . Освен че стана за смях пред колегите си в парламента, депутатката от ГЕРБ посрами и цяла България пред Европа, след като налудничавата й идея влезе в новинарската емисия на „Дойче веле”.

 

Откачената народна представителка от Пазарджик, бързо си спечели славата на абсолютно куку. ГЕРБ- ерката рекламира лечителските си качества пред останалите колеги и вече подлудила всички от управляващата партия с предложенията си да им гледа на кафе.
Гинче Караминова изготви закон в полза на турските сериали. Заедно с още няколко колежки от ГЕРБ, фенки на съседските сапунки, промениха текстове в Закона за радиото и телевизията, с което задължиха телевизиите да излъчват повече европейски филми. Това

Гинчето работила в селско читалище преди да стане депутат
Гинчето работила в селско читалище преди да стане депутат

 позволи на телевизиите да купуват на килограм евтини турски сериали, с които да си запълват програмата.

Друг закон, предложен от скандалната депутатка, но и одобрен от колегите й, е отпускането на над 3 млн. лева за ремонт на правителствената резиденция във Велинград.

Коя всъщност е Гинче Караминова? Преди да влезе в Народното събрание, е работила в селско читалище. Докарвала си е някой лев допълнително и като частен учител по пиано. Извън официалните си занимания, Гинче консултирала и продавала билки на закъсали със здравето комшии. Освен това, депутатката твърди, че е стилист, а всъщност е завършила техникум по счетоводство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Какви лъжци са тези които пишат такива неверни неща за депутатката от герб гинче караминова та тя е една много интилигентна жена учителка по пиано има прекрасно семейство познавам ги личнои съм с отлични впечатления .гинче е една сериозна жена с голям авторитет в пазарджик и тези които пишат тези измислици трябва да се скрият някъде.нищо ново под слънцето това са поръчкови помии и не можете да ни излъжете.

  2. Тези „знахарки“ всички в затвора.До сега нещо да са познали на някой.Не,само гледат да те издоят под предлог че имаш магия.А също така и астрозози,нумеролози и.т.н……

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *