Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Депутати и министри цопат в нечистотиите на Чочо Александров

stanciq

Почивната база на МС в Слънчев бряг

Фекалии се изливат точно до почивната станция на Министерски съвет в Слънчев бряг. Отпадните води достигат до лятната резиденция на народните избраници по р. Хаджийка. Източникът на гнусната добавка към солените води на морето е ваканционно селище „Съни дей – 6”, собственост на несебърския олигарх Чочо Александров.

Проверка на общината и разследване на БТВ, установиха, че комплексът не разполага с канализация, а нечистотиите се изливат през нощта направо в р. Хаджийка, която минава оттам. Ваканционното селище на Чочо Несебърския разполага със септични ями. Отпадните води обаче не се извозват, а се събират в

Олигархът Чочо Александров замърсява морето

Олигархът Чочо Александров замърсява морето

тръби. Когато се стъмни, помията се излива в р. Хаджийка. До сутринта, мръсотията вече е в морето, а пък реката изглежда чиста.

Комплексът „Съни дей 6” е построен край несебърското село Тънково, насред гола поляна, тук – таме с трънаци. Проверка е установила, че цялото вилно селище е незаконно и трябва да се събори. В същото време обаче, на милионера Александров изобщо не му пука от забраните и разпродава апартаментите в селището. Собствениците дори не получават акт 16.

Олигархът, който има да изплаща огромни заеми към няколко банки, за да се отърве от смрадливото селище, го прехвърля на името на свой работник . Човекът е от с. Тънково, личи си че трудно преживява и едва ли има милиони.

Институциите подхващат Чочо Александров и комплекса „Съни дей 6“ в началото на годината. Тогава от екоинспекцията в Бургас установяват замърсяване на морето. Така достигат до селището на Александров. Следват проверка след проверка и накрая се установява, че постройките са незаконни.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *