Депутати без професия пишат закони

0

parlamnet114 депутати нямат друга професия. Най- много са народните представители от ГЕРБ, които от университета направо са влезли в парламента, без нито един ден трудов стаж. Това показват визитките на депутатите в сайта на Народното събрание.

Александър Ненков и Георги Андонов от ГЕРБ, както и кандидатът им за кмет на Стара Загора Живко Тодоров, са сред най- младите попълнения в редиците на управляващите. Младите мъже нямат никаква професия, а работата в парламента всъщност е първата в живота им. Общо шестима от ПГ на ГЕРБ нямат никакъв опит в друга област.

Трима от ДПС, сред които и отцепникът Касим Дал, също нямат никаква

Депутатите не обичат да ходят на работа
Депутатите не обичат да ходят на работа

професия. Двама от „Атака” също явно не са работили друго. Това са заместникът на Волен Сидеров – Десислав Чукалов и колегата му Петър Хлебаров.

Най- често срещаните професии в парламента са инженер, лекар, юрист и икономист. В редиците на ГЕРБ пък има и над десет учители или директори на училища. Един от хората с най- странни професии е Иван Иванов от ГЕРБ. Пазарджиклията притежава фабрика за производство на дървени играчки. По- голямата част от продукцията му е за износ.

Най- странната професия със сигурност е на депутата от „Атака” Димитър Карбов. Той дълги години е бил стифадор на пристанище Бургас, което ще рече, че се е занимавал с товаро- разтоварването на корабите, отговарял за стоките на борда.

Какво работят депутатите в парламента? ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *