Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Депутатът Емил Василев към социолог: П***а си, Кольо, к***а и проститутка!

Емил Василев

Народният представител от РЗС Емил Василев избухна по изключително груб начин към социолога Кольо Колев от „Медиана”, обсипвайки го с обидни епитети в личния си Фейсбук профил. Повод за това е проучване на агенцията за политическите настроения у нас, от които става ясно, че партията на палавото Яне Янев регистрира тотален срив сред доверието на българските граждани и най – вероятно за нея няма да има място в следващия парламент.

„П***а си ти, Кольо, к***а и проститутка! От малък си си така – лижеш г******е на силните, дето ти дават пари, без да се интересуваш от тяхната партийна принадлежност” – пише разгневеният избраник на стената си в социалната мрежа. Той допълва, че понеже РЗС този път не е кихнала исканата сума за това „социо – лъжи – ческо” проучване, резултатът им се оказал нулев.

Кольо Колев от Медиана

По този начин, циничният Василев заявява индиректно за корупционните практики в агенциите, извършващи социологически проучвания, които малко или много формират обществената нагласа. Той е категоричен, че държавата най – после трябва да вземе мерки срещ улъжесвидетелите и в Наказателния кодекс да се опише в отделна глава престъплението „Разгласяване на неверни социологически проучвания”.

„Дордето едно такова л***о, каквото си ти, не го напъхат в панделата за обществено порицание, народът ще бъде манипулиран завинаги по този ужасен начин и в народното събрание ще продължат да влизат хора, които не го заслужават” – завършва разяреният депутат.

Емил Василев налита на колега – депутат:

http://www.youtube.com/watch?v=AEdNHAnomwU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *