Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Депутат да се наричам, първа радост е за мене! – видео

ДепутатиSkandalno.net продължава да задава въпроса за това как със строго фиксираните си заплати представителите на властта си позволяват да тънат в нечуван лукс? За всичко друго се говори, но не и за това. Сякаш и управляващи, и опозиция са сключили негласна сделка, че тази тема на политическия небосклон ще бъде абсолютно табу.

Репортер на свободния сайт Skandalno стоя с часове пред парламента, с цел да направи анализ, как живее един средно статистически депутат. Хотел Радисън САССамо да ви кажем, че си заслужава. Идване на работа в осем, пиене на кафе в хотел “Радисън” с куп вестници, лаптоп и телефони. След това се прекарва няколко часа в парламента на сладки приказки, а после се ходи на обяд. Само за информация, един нормален обяд в центъра на столицата, в ресторантите, където яде властта, струва не по-малко от 70 до 100 лева. След работа банкетът също е задължителен.

 Колкото и да ви изглеждаме дребнави, като направим сбор на дневните разходи, нещата възлизат на близо до 10 000 лева месечно, на глава, само за ежедневните рутинни разходи. ОбядУважаеми читатели, как се харчат 10 000 лева за храна и кафе на месец при положение, че вземате близо 2 500 лева заплата? Излиза, че нашите любими депутати, не само че са професионалисти, но и магьосници. Странно защо, обаче, обръщат силата на магията си само към себе си и своите интереси и никога в полза на своя народ, за когото уж работят?

Депутатският живот е сладък! – ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Депутат да се наричам, първа радост е за мене! – видео

  1. Maika Отговор

    29.07.2011 в 17:50

    Най – добре, да не гласуваме за гадните паразити, на които и без това нищо не им стига и не им харесва, как народа не забеляза, че се броят на пръсти по мършавките депутати. Влязат ли веднъж там и всички се оствинват – по всички параграфи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *