Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Део: Толкова искам секс, че дансинга не виждам!

Део възбуденТолкова ми е напрегнато, толкова много желая Елена, че по време на репетициите са възбуждам и се скривам в някой ъгъл да укротя страстите.

Тя е толкова красива, толкова жива и нежна, че като се притисне до мен да направим някоя поддръжка и се превръщам във втърдено състояние, сподели на снощния лайф Део.

Незнайно кой му бил казал, че трябва да пази силите си и преди явяване на сцената три дни да се въздържа от секс. Това максимално го изнервяло, особено докато държал хубавата Елена в обятията си. Део флашКалин Сърменов живо се включи да обсъжда сeксуалния живот на водещия, вместо танца му. Той вещо  обясни, че на спортистите не им разрешавали сексуални контакти преди   състезание. На артистите – напротив. Даже било много добре да укротят страстите си в лег.ото и да излязат на сцената, заредени с енергия и вдъхновение. Само не можел да прецени танците артистична проява ли са, или спортна.

Александра Сърчаджиева пък влезе в положението на влюбената двойка и изкрънка от продуцентите да им наемат стая за една нощ в който и да било софийски хотел по техен избор. Део благодари, но каза, че няма нужда от жеста. Само да си изтанцуват танца и има къде да отидат. Дали заради половото въздържание, или от любов, двойката танцува страхотно и се класира на трето място. Те получиха и първите две максималн оценки – 10. Двамата се разцелуваха от радост, а Део обяви, че за празниците отиват на море, където ще са само двамата и ще правят всичко друго, само ням да танцуват.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *