Део си нае къща на гръцки остров

0

Део и скъпата му Лора Караджова се изнасят за две седмици в Гърция. На екзотичния остров Лимнос те са си наели къща за половин година и когато могат отскачат дотам, за избягат от суетата и да се забавляват с приятели. „В къщата е много спокойно, изнасяме се далеч от шумотевицата. Там наистина можеш да си починеш. А храната направо е божествена, облизваме си пръстите.

В ежедневието често установяваме, че сме толкова ангажирани, че не остава време и да ядем като хората“, разказва Део. Той ще кара сърф и е уверен, че за последните години е натрупал сериозен опит и успява да се справи доста добре. За филма „Прогноза“, в който той участва преди години, се наложило да ползва дубльор. „Вече нямам нужда от дубльор, защото самият аз вече мога да стана на някого“, смее се той. Лора също яко се запалила, сърфът е труден за жени, особено с нейните килограми и сега практикува кайтсърфа. Двойката си е платила за половин година, но заради многото ангажименти на Лора, непрекъснато отскачат до България.

Део също е ангажиран, но никой никога не диша във врата на другия, а всеки си гледа собствената работа. Освен когато тя съвпада. Део да е водещ, а Лора да пее. Все още е под въпрос дали Део ще получи отново голямата си роля – водещ на предаването Х – фактор. Миналата година той отнесе много критики заради пелтечене на сцената, забравяне на репликите и дори на имената на състезателите. Той даже се шегуваше – този път го казах правилно нали?, но си личеше, че не е за такава сцена, че трудно импровизира и мислите му бяха някъде другаде, а не в предаването.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/d7Jrk9Wmg6U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *