Део си купи къща на пъпа на Банско

0

Део ДеоСъс суперлуксозна къща на пъпа на Банско се сдоби Део. Шоуменът се оплаква, че покупката изпразнила банковата му сметка от всички спестявания, но мнозина възкликнаха – ама че спестявания! Имотът струва над един милон лева, намира се на най-красивото място в градчето и е на крачка от лифта. Построен е в старинен стил с много елементи на новата архитектурна вълна и представлява едно малко бижу.

Русият водещ, който има инфантилен и неуверен вид, изобщо не е за ожалване. От многото му бутане край всички продуценти, той успява да е все на телевизионния екран и все нещо води – я Х фактор, я някое друго предаване, а в свободното си време ходи на концерти и пее рап с когото му падне.  Пари капят отвсякъде, а отнякъде и текат. Особено от риалититата.

Така първо перхидроленият шоумен си купи апартамент в София. След това се сдоби с къща на гръцки остров. А новата му придобивка е в Банско. Той обича да спортува, след като остави или поне каза, че е оставил наркотиците и сега влага всяко левче в имоти. Освен че ще използва къщата като база, за да кара сноуборд, той се спазарил цяла зима да пее по кръчмите рап и да води различни програми в големите хотели.

Не е ясно новото му гадже мулатката Мариана дали ще е с него. Тази година Део успя да смени три жени, като всечки бяха представени на родителите му, като потенциални булки. Първо се раздели с Лора Караджова и се влюби в партньорката си Елена от Денсинг старс. После Елена му избяга, но той набързо се влюби във варненска сервитьорка – мулатка и отново я представи на родителите и те пак я одобриха. Говори се обаче, че и Мариана нещо не мелела брашно с него и се готвела да бяга. А той пък хлътнал по друга.

Део вече накупи къщи и бърза да стане баща. Странното обаче е, че  нито едно от гаджетата му не се навива да стане майка на децата му. Има някаква причина да бягат така от него, но засега нито една от дамите не я е споделила, освен Елена, която с половин уста каза, че е скучен.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *