Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Део: Щях да умра дрогиран с ЛСД

Лора Караджова спасила Део от сигурна смърт

Део

Део бил на крачка от смъртта заради зависимостта си от дрогата

Популярният шоумен Део отново проговори за страстта си към наркотиците и всякакви видове опиати. Той призна, че без малко не умрял след тежко друсане с ЛСД и единствено подкрепата на бившата му приятелка Лора Караджова го спасила от сигурна смърт.

„До този момент никога не бях друсал с ЛСД. Когато реших да спра с екстазито, реших да го пробвам това хапче и бедата се случи. Стана ми толкова лошо, че започнах да се моля на Господ да ме спаси и твърдо си обещах, че повече никога няма да пипна”, споделя си Део, премигвайки от спомена за преживения ужас.

Лора Караджова

Лора Караджова спаси Део от наркотична смърт

Шоуменът допълва, че ЛСД дрогата е била супер мощна. Самият той не знаел какво въздействие ще окаже върху него. А то е било ужасяващо. Според думите му, дрогата буквално го „отвяла” за повече от едно денонощие, в което време бил с единия крак в гроба. Станало му толкова лошо, че започнал да се смее напълно безпричинно.

Део си спомня, че в този момент вярна до него е останала единствено вече бившата му Лора Караджова. Това той обаче сподели пред новата си приятелка и партньорка от „Денсинг старс”. После той допълни, че Елена е страхотен въздържател, почти „спартанец” и никога не е вземала наркотици или други подобни неща. В момента Елена помага на Део да преодолее своята тежка наркотична зависимост и го кара да стои „далеч от тези неща”.

Елена забрани на Део да се друса:

http://www.youtube.com/watch?v=CJ0SBKrvnZs

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Део: Щях да умра дрогиран с ЛСД

 1. ЛСД Отговор

  04.12.2019 в 17:51

  ЛСД е една от най-невероятните субстанции и обявена от психиатрите за най-големит и пробив в помоща на психиатрията. Едни от най-големите открия на 21 век са открити под въздействието на ЛСД.
  Део просто се е друсал и с други работи и микса е бил много лоша идея и това му е развалило вечерта.

  Научете повече за ЛСД-то в Гръсти

  www grysti com

  #БГКоноп

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *