Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Део призна: Наркотиците ме пратиха в Ада, Елена е моята спасителна сламка

Део се бори с всички сили да преодолее наркотичната зависимост

Део

Део

Шармантният блондин и телевизионен водещ Део призна, че все още има сериозни проблеми с дрогата. В момента съзнанието му е ангажирано изцяло с неравната борба за преодоляване на тежката наркотична зависимост. Твърди, че е спрял с наркотиците, но понякога изпитва непреодолимо желание.

„Вярвам, че ако поискаш ще излезеш, моля се само да не е временно. Опитвам се да спра наркотиците още откакто започнах, но е много, много трудно. Първите пъти бяха в началото на моята телевизионна кариера, когато работех и като барман. Именно в заведението се изкуших за първи път. Много е трудно, наистина” – сподели Део.

Елена е спасителната сламка за Део

Елена е спасителната сламка за Део

Той допълни, че в момента всичките му надежди за изцеление са заключени в неговата нова любов Елена, която никога не е посягала и сега му помага да спре. Нейната чистота му влияят положително и се надява, че ще му вдъхне сили за довеждане на борбата до успешен край.

„Хванал съм се за Елена като удавник за сламка. Върху тази сламка построих цял кораб и това ми помага да престана. Истинската ми драма беше преди много години, още преди да започна в телевизията. Наркотиците ме пратиха в Ада, тежко преживяхме и загубата на моя втори баща. Смъртта му беше ужасяваща, нищо не можеше да ни помогне”, спомня си потръпвайки Део.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=CJ0SBKrvnZs

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *