Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Део крие сестра – наследница на руски граф

Малката сестра на Део – Марина е наследница на руски граф

Део и Марина

Део и Марина

Оказва се, че сестрата на популярния шоумен Део – Марина Драгомирецкая, е наследница на руски граф с истинска синя кръв. Въпреки това обаче тя никога не се представя с наследствената си титла и предпочита да остане скромна, въпреки възможностите, които се разкриват пред нея.

В първите години на своя живот Марина си няма никаква представа за наследствената титла. Към средата на деветдесетте години от миналия ден обаче по пощата пристига писмо от властите в Русия, с което ѝ съобщават, че е призната за официална потомка на граф Игнатий Драгом.

Сега Део мисли за брак с Елена

Сега Део мисли за брак с Елена

Титлата е получена от прадядото на Марина – Сергей, който бил полковник в армията на Наполеон. Императорът лично му дава титлата и го дарява със земите в днешната област Тула. Впоследствие обаче имотите са одържавени и от тях не остава дори и следа.

„Графиня съм наистина. Някога сме имали истинско графство, но през годините тези земи са иззети от държавата. Никога не се представям като графиня, дори ми звучи малко несериозно. Наистина, в младежките си години мечтаех да се омъжа за благородник, защото титлата ми дава право на това” – споделя Марина.

Една песен с участието на сестричката на Део:

http://www.youtube.com/watch?v=ZeA4G7ZTeRc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *