Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Део иска сватба с Елена и две деца

Део контемпъриНещата в „Денсинг старс“ наистина се развиват със скоростта на светлината. След като Део осем години не можа да кандърдиса Лора Караджова да се вземат и да си родят едно дете, сега внезапно се разбърза.

Той за седмица успя да се влюби в хубавата си треньорка Елена, тя да му отвърне с взаимност, двамата да се съберат да живеят заедно, а в ушите им да зазвънят сватбени камбани. Блондинът бе заведен на детска тренировка по балет и децата да му предадат някой урок. Тя го посрещнаха с подскоци, радваха му се, прегръщаха го и той изведнъж се размечта.

На 36 години съм, а нито съм женен, нито имам дете. Ходя от сцена на сцена, раздавам се, а след време приятелите ми ще си поемат пътя, а аз ще остана сам. Толкова много искам деца – момченце и момиченце. Елена го подкрепи, но каза, че трябва да е момиченце. Део децаНакрая двамата се разбраха каквото дойде. Няма да го върнем в родилния дом я, разсмяха се те. И баба ми иска правнуче, за да си го прегръща, вметна водещият.

Явно след приключването на формата двойката ще се ориентира към сватбени приготовления, а Елена е съгласна да прекъсне за малко кариерата си и да роди поне едно дете. Двамата не танцуват, а просто се носят като две красиви облачета по сцената, затова бяха силно изненадани, когато чуха от журито, че направили блестящ като хореография танц, но между тях нямало химия, нямало чувства. Двойката, която е неразделна и на сцената, и в къщата на Део, буквално зяпна. А публиката започна да освирква журито.

Може пък да са прави, аз не обичам да изразявам чувствата си публично, сви рамене рапърът. Но да кажат, че няма емоция в танца ни, но бил съвършен, някак сам не ги разбирам. Аз съм тук заради Елена, защото тя иска да танцуваме. А като се натанцуваме, ще си я гушна и ще се отдадем на емоциите, нищо, че според журито ги няма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/AUXuFaHZXxs

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *