„Денсинг старс” замириса на камфор и спирт

0

ЛатинкаВ залите за репетиция на „Денсинг старс” вече вони на камфор, а не на парфюм, издаде най-старата участничка -актрисата Латинка Петрова.

Повод за изцепката й беше прекаленото внимание и показност, което Капка Георгиева предизвика с контузията си. Коляното ми е подуто като патладжан, ама показвам ли го? Стискам зъби, мажа се и трая, завъртя очи актрисата. След това с шеговита усмивка обясни, че залата за репетиции се е превърнала в лазарет. Всеки ходи с по две туби обезболяващи и така се плескаме всеки ден, че сигурно няма да се измиришем поне още половин година. Тук няма млади, няма стари. Всеки охка, всеки се замазва. Горкият Люси целият е в синини. Ама не се оплаква. Румен ДенсинсМаже направо по две туби на ден. И младичкият Ангел и той се контузи. Део е слабичък, подвижен, но и на него не му се размина. Дори желязната Стела сяда в ъгъла и се замазва. А Глория, много я харесвам аз като човек, разкошна е, един път седна на пода, разплака се от болка, изтиска половин тубичка и смело стана и продължи да танцува, издаде Латинка.

Треньорите ни също пострадаха. Настъпваме ги, ритаме ги, а те после заличават синините с фон дьо тен. На екрана зрителите виждат само бляскавата част на шоуто, там сме смели и железни, но никой не знае какво ни струва това. Детелин Далаклиев, боксьорчето, то тренира до полунощ. Душицата му излезе. И уж е свикнал с натоварването, а едва не разтегна сухожилие. Даже уж невъзмутимия Ицо Хазарта ходи с една тубичка крем в чантата. А на Румен Луканов лично му мазах гърба, че се схвана. На пенсионерски клуб заприличахме. Ама аз не се давам и не се оплаквам. Ако бях на сто години, можех и да похленча. Пък то съм само на седемдесет, шегува се актрисата, която зарежда с най-много вдъхновение, настроение  и смях сцената.

Участниците в Денсинг старс. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *