Денис Ризов стартирал бизнеса си с пари от дрога?

0

Защо не се развежда звездата на „Предай нататък“ Наталия Симеонова с дългокосия продуцент и водещ Денис Ризов? Наистина ли любовта им е била толкова силна през годините, че днес сърце не им дава да скъсат брачните си свидетелства? А може би нещо друго ги кара да се въздържат…

Денис Ризов
Денис Ризов

Запознати твърдят, че Симеонова е против разлъката с Денис, защото запозната с почти всички негови сделки и много добре знае какви са авоарите и имотите му. И най-важното – наясно е как са придобити. Тази натрупана с години информация тя използвала доста умело, за да крънка благини от мъжа си. Заплашвала го, че ако не удовлетворява капризите й, щяла да се разприказва, където трябва.

За по-голяма драматичност, „феята на любовта“ вкарвала пред Ризов и други аргументи против развода им – сълзи, детето, което не бива да расте без баща, заплахи за самоубийство… Застаряващият рокаджия нямало какво друго да стори, освен да се примири със ситуацията и да обяснява на новите си кандидат-булки: „Искам да се разведа, но сега не е моментът. Нека Виктория порасне и Наталия да стъпи на крака“. Той много се плашел, че ако Наталия си отвори устатата за бизнеса му, ще пострада имиджът му в обществото, а може да възникнат и неприятности като разследвания и т.н.

Наталия и Денис не живеят заедно от няколко години, но не се развеждат
Наталия и Денис не живеят заедно от няколко години, но не се развеждат

Досега Денис често е лансирал версията, според която стартирал в бизнеса с 1000 долара, взети назаем от колежката му Милена Славова. Понякога обаче обяснявал успеха си и със смъртта на негов чичо. Човечецът умрял в Америка и понеже нямал собствени деца, оставил цялото си имане на любимия си племенник.

Музикантът първоначално заминал за Щатите с идеята да благоденства там с наследените пари, но се отвратил от янките и начина им на живот и се прибрал в България, където започнал да строи уютни затворени комплекси за знаменитости и заможни люде. Така се пръкнал кварталът „Маун тайн край Панчарево, в който резиденция има и Наталия Симеонова.

Дали обаче това е истината? Не, доста по-различна е.

Възходът на Денис започнал, когато той се запознал с Васил и Георги Илиеви. Единият от братята – Жоро, се превърнал в негов идол и покровител.

Именно по съвет на Главния Ризов започнал да вдига кварталчето от американски тип в Панчарево. Неслучайно по-късно някои от най-хубавите къщи се оказали в ръцете на висаджийския клан. Мая Илиева пък станала първа душеприказчица на Наталия.

Георги Илиев успял да просвети Ризов и за далаверата от търговията с наркотици. С времето дружбата на двамата мъже укрепвала, а авоарите на рокаджията растели в геометрична прогресия. Затова и хора от антуража на музиканта допускат, че милионите му не са изкарани със законни сделки, а с трафик на опиати. Или поне такъв според съмненията им е произходът на първоначалния капитал.

Днес Денис го раздава по-кротко – изявява се като продуцент на токшоуто „Търси се“, на „ТВ гайд“ и „Предай нататък“. Доскоро водеше и авторско предаване по БНТ. Вече не е нужно да се напъва много, защото състоянието му се изчислява на 15 милиона долара част от които са инвестирани в различни сфери.

„Обичам новите неща, които аз да направя за първи път. Аз отворих първия специализиран магазин за телевизори на „Попа“. Аз създадох и първото в България затворено селище“, коментира рокаджията бизнес начинанията си.

 

Не отрича за Главния

Основателят на ВИС Васил Илиев овреме разбрал, че финикийските знаци, спечелени от търговия с плът, наркотици и ембарго, трябва да се инвестират. Така огромните суми хем се препират, хем изкарват допълнителни пари.

Един от най-хитрите ходове на боса е създаването на агенция, която уж брани интересите и правата на композитори, текстописци и певци. Истината обаче е, че това е поредната форма на рекет. Момчета с бухалки обикалят заведенията и ако видят в салоните телевизор, касетофон или дори радиоточка, искат отчисления за авторски права. После отчитат минимален процент на певците, поетите и композиторите, а големият пай отива в касата на ВИС.

Имало идея борческата групировка да превземе и бизнеса с фолкпевци. Преговори за тази цел се водели със Слави Трифонов, Дългия трябвало да оглави съвместната компания. До регистрирането на продуцентска фирма, в която ортаци са учиндоле-цът и братята Илиеви, обаче не се стигнало, вероятно црради смъртта на Васил.

Именно покрай споменатата по-горе агенция и контактите си с музиканти висаджийските босове се запознали с Денис Ризов. Впрочем той и до днес не е отрекъл, че Георги Илиев има значителен принос за построяването на кв. „Маунтайн вю“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/VOsbymyIxMs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *