Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Денди пусна книгите си на разпродажба

Любомир Милчев - Денди

Любомир Милчев – Денди

Вездесъщият писател Любомир Милчев – Денди съвсем закъса с парите и пусна творбите си на разпродажба в книжарниците. Префиненият участник от „Биг Брадър“ е обявил промоция за книгите си, които очевидно от години прашасват в кашоните.

Един от най-прехвалените шедьоври от самия Денди – „Тайни на софийския царски дворец. Възпоменателен тур“, е намалена с 15% от столично издателство, тъй като от ниския тираж са изкупени само около стотина бройки. Още анотацията на въпросната книга отблъсквала купувачите, защото те въобще не можели да разберат за какво се разказва в словесното творение.

Представящият се за критик на светския живот Любомир има още 4 книги, които са пуснати на промоция като свински пържоли по Коледа. Старите му творби, които държи в шкафовете си, са намалени с 10%.

Любомир Милчев - Денди Самопровъзгласилият се за морализатор и стожер на изтънчените нрави пише най-вече за поведението, което трябва да имат известните личности. В произведенията му според него присъстват предимно „щукатурният“ стил на писане, както и необароковата литература, в която се е вглъбил.

Едни от най-известните му произведения са „Проглеждането на гледката. Из скромния опит на един съгледвач“, „Далматинецът Марципан. Декоративен мемоар в черно и бяло“ и „Вещи и обнищвания в литературата. Литературният антиквариат“.

Самият автор се определя по следния начин: „Любомир Милчев си запази самотно-усамотената роля на блестящ стилист, ерудит-хайдегерианец, тънък познавач на антиквитета и фотографията и Денди в пейзажа на съвременната белетристика и хуманитаристика“. Писателят освен това нерядко говори и пише за себе си в трето лице като бившия си съквартирант Митьо Пищова. Досега си е отпечатал повече от 10 нечетаеми книги, от които не само нищо не е спечелил, но е задлъжнял. Основната му амбиция сега е да припечелва някой лев от телевизионни формати. Според приятелите му единственият друг бизнес, с който се занимава, е продажбата на антични предмети. Той обаче не е доходоносен, защото малцина се интересуват от сребърните прибори и гурме лъжичките, с които Денди не се разделя, за да внуши колко е изтънчен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *